Akrep Burcu Özellikleri

Akrep Burcu ( 23 Ekim – 21 Kasım) Genel Özellikleri

Astrolojinin en güçlü burçlarından biridir. Karizmatik kişilikleri ve gizemli yönleri ile çok çekicidirler. Akrep kadını da erkeği de her insanın arzulayacağı özel yeteneklere sahiptirler. İç güdü ve sezgileri son derece gelişmiş, başarılı insanlardır. Fiziki özelliklerinde en çok öne çıkan delici bakışlarıdır. Gözleri ile etkileyemeyeceği kız ya da erkek yoktur. Çok delici ve tahrik edici bakışlara sahiptirler. Karşısında ki insana bir anda duygularını belli etmesini beklemek ahmaklık olur. Çünkü Akrepler karşısında ki insandan emin olmadan asla duygularını belli etmezler. Tüm güvenlerini kazanacaksınız ki size ilgisi varsa belli etsin. Eğer size ilgisi yoksa ve sizin ona olan ilginizi fark ederse, sizi üzmekten hiç çekinmeyecektir. Onlara göre karşılıksız duygular hafiflik göstergesidir. Akreplerin kolay kolay platonik aşkları olmaz. Yaşadıkları her duygunun karşılığı olmalıdır. Çünkü duyguları çok kıymetlidir ve hak etmeyen insanlara verilmeyecek kadar değerlidir. Bir akrebin duygularına sahip olmak isteyen insan önce zorlu testlerden geçmelidir. Onun tabi tutacağı sınavı başarı ile geçen bir insan duygularının da, onun da sahibi olur. Size hiç belli etmeden her hareketinizi sınava tabi tutar. Sorduğu soruya verdiğiniz yanıttan tutun da mimiğinize kadar her şeyinizi inceler. Her şeyinizden emin olduktan sonra sizi hayatına alır. Hayatına alır almazda duvarlarını kaldırmaz. Bir süre daha onun kalın örtülü duvarlarına çarparsınız. Duvarlarını tam olarak kaldırmak, kendini savunmasız bırakacağı için hep gizemli bir yön, aşamadığını bir duvar bırakır hayatınızda.

Akrep Burcu Erkeği: Bu burca mensup olan erkekler her zaman için sezgileri ve gizemli kişilikleri ile kadınları çok kolay kendilerine çekerler. Aslında onlar hayatlarında çok az kadın severler ama çok kadınlar ilişkileri olur. Bir gerçek sevdikleri, mabetlerinde sakladıkları özel sevgileri vardır. Birde günü birlik yaşadığı eğlencelik duyguları vardır. Eğer bir akrebin hayatında günü birlik bir ilişkiyseniz ondan hemen uzaklaşın. Çünkü onda zerre kadar değeriniz yoktur. Sizi üzmekten, kırmaktan asla çekinmez. Hatta hayatından çıkartmak için sizi özellikle üzer. Böyle durumları yaşamamak adına onda ki değerinizden emin olmadan sakın hayatına balıklama dalmayınız. Fakat sizi gerçekten seviyorsa da mutlu etmek için yapamayacağı şey yoktur. Sizi her şeyden ve herkesten korumak için etrafınıza kalkan olur. Belki sizin haberiniz yokken sizi aldatabilir ama bu sadece bedensel bir aldatmadır. Ruhu hep size aittir. Aldatma kadar çirkin bir durumu sadece Akrep erkeği yaşattığı zaman, onu gerçekten seven ve sevilen kadınlar affedebilir.

Akrep Burcu Kadını: Hoş ve çekici bir görünüme sahiptir. İlk etapta size çok alçak gönüllü ve samimi gelir. Oysa geri planda kendi beğenmişlik ve kibir hakimdir. Bu aslında tüm akrep burcu kadınlarında olan karakteristik bir özelliktir. Kendilerine haddinden fazla güvenirler ama bunu çok fazla dışarıya yansıtıp, insanları kendilerinden soğutmazlar. Korkunç zeki bir kadın var karşınızda. Ona göre adımlarınızı atmalı ve temkinli olmalısınız. İlk yanlışınızda akrep kadını sizi sokmaktan ve zehirlemekten geri durmayacaktır. Bu kadınların kitabında başarısızlık yazmaz. Bir erkekten hoşlanırsa, bu benimdir der ve elde eder. Bunun için fiziksel özelliklerini bile ortaya koymaktan çekinmez. Başarısızlık ve zayıflık kitabında yazmaz. En az erkekler kadar güçlü ve acımasız olabilir.

Akrep İş Hayatı: Sorumluluk duygusu son derece yüksek olan bu burcun başarılı olmasından daha doğal ne olabilir ki? İş hayatlarında son derece başarılı ve azimlidirler. Çalıştıkları ortamda onlardan daha hırslı birine rastlayamazsınız. Başarısızlığı asla kendilerine yediremezler ve bunu yaşamamak adına çok hırslı bir şekilde işlerine asılırlar. Çokta iyi noktalara, kısa sürede ulaşırlar. Kariyerli ve başarılı bir hayatları olur.

Akrep Ekonomik Hayatı: Kariyerli bir yaşamın getirisi olarak, çok iyi bir ekonomik güce ulaşırlar. Maddi açıdan hiçbir sıkıntıları olmaz. Herkesin imrendiği bir hayatı kazanırlar. Kazanma ve başarma arzuları onları sürekli olarak çalışmaya iter. Çalışmaktan hiç bıkmayan ve karşılığında da çok iyi maddi kazanımlar elde eden bir burçtur.

Akrep Burcu Olumlu Yanları: Sevdikleri insana hayallerinin ötesinde bir aşk ve cinsellik sunarlar. Kuvvetli sezgilere sahiptirler. Sevdikleri insanı sahiplenir ve korumaya çalışır. Çok anlayışlı ve dostane yaklaşımlara sahiptirler. Genel olarak da kendine has mağrur kişilikleri ile sevilen ve sayılan insanlardır.

Akrep Olumsuz Yanları: Eğer onu kızdırırsanız ve tahammülü biterse akrep gibi zehrini üzerinize akıtmaktan çekinmeyecektir. Çok yara veren sözleri olabilir. Korkunç derece de kıskanç ve kindardır. Yapılan bir yanlışı asla unutmaz. Sabırla düşmanın açık vermesini bekler. Açığını yakaladığı anda da acımadan öldürücü darbeyi vurur. Asla düşman olunmaması gereken tek burçtur.

Akrep Aile Yaşamı: Anne ve babaları için akrep evlatları her zaman özel bir kişiliktir. Hayatları boyunca evlatlarının kişiliğine saygı duyarlar. Fakat iş kendi evliliğine gelince işler biraz değişir. Çünkü hiç çekinmeden eşlerini kırabilirler. Buda aralarında büyük çatışma ve kavgalara neden olabilir. Emri vaki veren tavırları ve aşırı otoritesi ile çocuklarını da kolaylıkla bunalta bilirler.

Akrep Burcu Aşk Hayatı: Akreple aşk anlatılmaz, yaşanır! Bu kadar iddialı bir cümle kurmamın tek sebebi aşk konu olunca hiçbir burç Akrebin eline su dökemez. Kolay aşık olmazlar. Günü birlik ilişkilerle günü kurtarmayı seçerler. Ta ki bu doğru kişi diyip aşık olana kadar bu böyle devam eder. Hayatlarında ki insanın doğru insan olduğuna karar verdikten sonra ise o kişinin ayaklarını yerden kesmeyi çok iyi bilirler. Bir kişiyi severse, o kişinin ona karşılık vermemesi mümkün dahi değildir. Çok tutkulu ve çekici olan bu insanlar kolaylıkla hoşlandıkları insanı etkileyebilirler.

Akrep Burcu Psikolojisi: Çelik gibi güçlü duygulara sahiptir. Kişiliği ve karakteri oturmuştur. Yalnızlığı her zaman tercih ettiği için çoğu zaman Melankolik bir tavra sahiptir. Bunun dışında da başka bir sorunu bulunmamaktadır.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir