Aşk Falı Nasıl Bakılır?

Aşk Başladığında Sevgini Analiz Etme Rehberi

Aşeka’dan gelen ve zehirli sarmaşık anlamını taşına aşk! İnsanoğlunun oluşumundan bugüne kadar süre gelen, ilk Adem’le, Havva’nın aşkı ile başlayan köklü bir tarihin, en derin duygusudur aşk…

Aşık olmanın zararlarını anlatmak için sizi ilk insanlara götürmek istiyorum. Adem ve Havva birbirlerine aşık olmasaydılar, birlikte o yasak cennet meyvesini yiyerek, ilk günaha imza atmazlardı. Fakat onlar birbirlerine aşıktılar ve aşk insana en büyük günahları işleten, sonunu düşünmeden hareket ettiren, dünyanın en yoğun yaşanan duygusudur.

İlginizi Çekebilir: Kahve Falı Nasıl Bakılır

Adem ve Havva örneğinde de olduğu gibi sonunu düşünmeden atılan her adımda aşkın parmağı vardır. Aşık olan insanın gözleri kördür. Mantık kavramını tamamen yitirir ve kendini duygularına teslim eder. Bundan dolayıdır ki aşık olan insan kendine gelecek zararları göremez.

Aşık insana yaşattığı tutku, bağımlılık ve esaret aslında sonunda yaşanacak büyük acıların habercisi gibidir. Bunu bilmemize rağmen o anın vermiş olduğu sevgi yoğunluğu ile kendimi korumaktan vazgeçeriz. Tüm kalkanlarımızı aşağıya indiririz. Bu da bizim aşka karşı sonumuzu hazırlar.

Aşkın doğasını anlamak ve çözmek insanlar için çok zordur. Çünkü aşk her zaman etkisine aldığı insanları kendine esir eder ve kör olursunuz. Aşık olmanın zararları sıralanacak olursa; kendi kaybetme, benliğini unutma, aşka esir olma, duygularının mantığının önüne geçmesi gibi kavramları sıralamamız mümkündür.

Aşk Nedir? Aşık Olmak ve Sevgini Analiz Etmek

İnsanın ömründe unutamadığı bir duygu varsa oda ‘’ Aşk’’ dır. Aşk yaşanma şekli olarak belki kişiden kişiye göre değişiklikler gösterebilir. Fakat aşkın içinde ki heyecan ve tutku herkes aynı boyutta yaşanır. Diyarbakırlı bir çocuğa aşkın tarifi sorulduğunda: ‘’Onu görünce kalbim sığışıyor, ellerim terleyor’’ tarifiyle, aşkın tüm masumiyetini ve güzelliğini anlatmaktadır. Yani aşk Diyarbakırlı bir çocuğun yaşadığı duygularda ki kadar saf, tutkudan sizi alev alev yakacak kadarda ihtiras doludur.

Aşkın içinde tek bir duygu yoktur. Aşk için aynı anda pek çok duyguyu bir arada yaşarsınız. Aşk en çok sahiplenmenin yaşandığı duygudur. Aşk olan insan eşini öyle sahiplenir ki bazen kendinden bile kıskanır. Bu sadece insanlar da bu şekilde yaşanmaz, hayvanlarda eşlerini sahiplenir ve başka bir hayvanın yaklaşmasına müsaade etmez. Yani aşk her toplumda, her grupta aynı yoğunlukta ve sahiplenilerek yaşanılan bir duygudur.

Aşk Kelimesinin Anlamı ve Kökeni

Aşk kelimesi, Arapça bir kelimedir ve aşekadan gelir. Aşeka, bir ağacı saran, besinini ağaçtan alan ve zaman içinde ağacı kurutarak öldüren zehirli sarmaşığa denir. Geldiği kökte bile zehir vardır. İnsanlar aşık oldukları zaman bu zehrin tadına bakmışlar demektir. Bu öyle bir zehirdir ki size zarar vereceğini bilmenize rağmen hayatınızdan söküp atamazsınız. Aşk tüm zehri ile bedeninizi sarar ve sizi kendine esir eder. Aşk, işte bu kadar yoğun yaşanan duyguların tamamına denir…

Aşk Testi Nasıl Bakılır? Özellikleri Nedir?

Yaşadığımız dünyada insan ilişkilerinde hep bir güven eksikliği ve arayış vardır. Bir türlü karşımızda ki insanlara kayıtsız, şartsız güvenmeyi başaramayız. Bunda belki de her güvendiğimizde yemiş olduğumuz kazıkların büyük etkisi vardır. Maalesef ki bu durum ikili ilişkilerimize yani birlikte olduğumuz insanla olan özel hayatımıza da fazlası ile yansımaktadır. Bu güveni telkin edecek arayışlar içine gireriz. Burç uyumları, Aşk testleri vs bunların hepsi aslında içimizde ki güvenin telkinini sağlamak için yapılan testlerdir.

İnternet üzerinde en çok başvurulan Aşk Testi nasıl yapılır? Aşk testi genel olan iki kişinin de isimleri baz alınarak yapılan testlerdir. Bildiğiniz gibi isimlerimizde bulunun harflerin anlamları, ömrünüz boyunca kader çizginizi çizen en önemli şeylerdir. Onun için aileler çocuklarına isim verirken çok özenerek, güzel isimler vermeye çalışırlar. İşte bu iki insanın isminde ki anlam ve harflerin anlamları Aşk hayatınızın başarı yüzdesini belirler.

Bir diğer Falı nasıl bakılır, o konuda da size bilgi vermek istiyoruz. Çiftlere sevgileri hakkında bir takım psikolojik sorular sorulur. İlişkinin gidişatı hakkında tam olarak bu soruların cevapları bir yol çizer. Testin sonunda da size ilişkinizin durumu hakkında geniş bir bilgi verilir. Bir diğer Aşk testi uygulaması da bu şekilde sonlanır. Güvenmek için Aşk testi yapmaktan korkmayın. Bu ilişkinize ve kendinize olan güveni de arttıracaktır

Aşk Testleri Ne Kadar Doğru

Milenyum çağını yaşadığımız dünyamızda insan ilişkilerinden tutunda, dost, arkadaş hatta sevgili ilişkilerine kadar duygularda maddenin önemi artmıştır. Madden kasıt maddiyat değildir. Madde emin olmak. Sevdiğin insanında senin sevdiğine emin olabilmek. Eskiden hiç beklentisiz hatta karşılıksız sevilen insanlar, günümüzde bir karşılığı olmadıktan sonra sevgide bulamamaktadır.

Bu karşılık arama ihtiyacı insanları en çok internet üzerinden yapılan Aşk Testleri ile tanışmaya itmiştir. Bugün hayatına yeni bir sevgili giren insanın ilk yaptığı şey Aşk Testleri çözmek ve aralarında ki uyum hakkında bilgi sahibi olmaktır. Bunu yanlış anlamayın sadece yeni sevgili edinenler değil, 20- 30 yıllık evli çiftler dahi aralarında ki uyumu görebilmek adına Aşk Testleri çözmektedirler.

Bu kadar çok maddeye dayalı bir hayatta aşkın, sevginin de Aşk testleri çözerek güven altına alınmaya çalışılması aslında hiçte yadırganacak bir davranış olmadığına emin olabilirsiniz. Peki bu kadar çok hayatımızın içinde yer alan Aşk Testleri nedir?

Aşk Testleri, ilişki hakkında sorulan bir takım sorular sayesinde, ilişkinizin durumu, ilişkinizin gidişatı gibi konularda sizlere veriler sunulmasına denir. Aşk testlerinde sorulan sorular tamamen psikolojik bağı olan sorulardır. Yani sıradan, saçma sorular değildir.

Özel olarak hazırlanmış bu sorulara vermiş olduğunuz gerçek yanıtlar size ilişkiniz hakkında çok önemli verileri sunacaktır. Aşk Testleri uygulayan kişilerin en çok dikkat etmesi gereken nokta sorulara doğru yanıtlar vermektir. Yoksa testin sonucu gerçekçiliğe dayanmaz.

Bir yorum

  1. Bence gayet iyi bir dil ile açıklamışsınız. Ama bu zaman da gerçekten aşık olmak çok zor. ben o kadar baktırdım ama gelecekte gördüğüm kişilerle de karşılaştım. gene sonuç hüsran oluyor. bir çok nedenle ayrılıklar başlıyor.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir