Aslan Burcu Özellikleri

Aslan Burcu ( 23 Temmuz – 22 Ağustos ) Genel Özellikleri

Astrolojinin efsane Lider burcudur. Efsane diyoruz çünkü bulundukları hiçbir ortamda liderliği kimseye kaptırmak istemezler. İktidar ve güç onların vazgeçilmez kavramlarıdır. Zayıflık hiç onlara göre bir davranış şekli değildir. Ateş burcu olan Aslan, aynı burcu gibi ateş parçasıdır. Kafaya bir şeyi koymasın. Bulunduğu ortamda ki herkese bunu empoze etmek için elinden geleni yapar. Siz siz olun onunla hiçbir konuda iddialaşmayın. O konuda haklı siz olsanız dahi öyle bir nokta bulur ve sizi haksız çıkartır ki neye uğradığınızı şaşırırsınız. Bunun dışında erkeklerinin liderlikten gelen çok babacan bir tavrı vardır. Kadınları da anaç ruhludur. Bir probleminiz için yanlarına gittiğiniz zaman o sorunu çözmek için canla başla mücadele ettiklerini göreceksiniz. Sempatik ve sıcaktırlar. Giyimlerine çok özen gösterirler. Göze çarpan, iddalı kıyafetleri taşımak tam onlara göredir. Girdikleri her ortamda yıldız olmak isterler. En çirkinlerine bile sen güzel misin diye bir soru yöneltseniz, ” Benden Güzeli Var mı?” gibi bir cevap verecektir. Çünkü egoları ve özgüvenleri felaket şekilde tavan yapmıştır. Onlara göre bu dünyada onlardan daha güzel ve zeki bir başka varlık daha bulunamaz. Çevrelerinde bulunan insanlara çoğu zaman tepeden baksalar da insanlar tarafından sevilen bir yapıları vardır. Liderliği insanlar da onlara yakıştırdığı için bu davranışlarından çokta rahatsızlık duymazlar.

Aslan Burcu Erkeği: Ormanlar Kralı Aslan burada edasıyla hayatını yaşar. Çok yüksek gönüllüdür ve kimsenin kendisinden daha iyi olabileceğine inanmaz. Bulunduğu her ortamda dünyanın merkezi kendisiymiş gibi davranır. Ben merkezcilik çok yüksektir. Kadınlara karşı yaklaşımlarında ise bu kişiliğinin tam aksine, son derece sıcak ve kibar olabilirler. Bir kadını nasıl etkileyebileceğini çok iyi bilir. Aslan burcundan bir erkek varsa hayatınızda, onun kadını olmak demek Kraliyetinin Kraliçesi olmak anlamına gelir. Size bir Kraliçe gibi davranacaktır. Ayrıca çevrenizde ki insanlarında size bir kraliçe gibi davranmasını bekler. Onun krallığında ne kendine nede eşine kimse saygısızlık yapamaz. Olurda biri bu kuralı unutur ve saygısızlık yaparsa, pençelerini çıkartıp onu parçalamaktan kesinlikle çekinmez. Kibar bey efendiden eser kalmaz, dünyanın barbar insanına dönüşebilir.

Aslan Burcu Kadını: En az erkeği kadar kadınında da dediğim dediklik mevcuttur. Her zaman 1 numara kendisinin olması gerektiğini düşünür. Kendini herkesten üstün gördüğü gibi yanlışlıkla ortamda ondan daha güzel bir bayan varsa, onu kimse kendinden güzel bir bayanın varlığına inandıramaz. O güzel bayan için hiç olmadık, kusurları bir anda yaratıp, uydurabilir. Bekarlıkta çok çapkın olurlar. Şipsevdi bir aşıktır. Bugün birine deli gibi aşık olur, ertesi gün onu unutup başka birine aşık olabilir. Bekar bayan bir Aslanın duygularına çok fazla itibar etmenizi tavsiye etmem. Bu kadınlar yalanı çok iyi sezinler, yalanı yakaladıkları andan itibaren de sizden uzaklaşırlar ve bir daha asla size güvenmezler.

Aslan Burcu İş Hayatı: İş dünyasının içinde ya patron olmaları gerekir ya da müdür gibi özel bir konuma sahip olmalıdırlar. Yönetici koltuğuna oturan bir Aslan’ı kimse tutamaz. Çok azimli ve başarılı olur. Altında kalan personele çok fazla acımasa da onların başarılı olması için elinden geleni yapar ve işletmeyi en iyi konuma getirirler. Fakat iş arkadaşları ve diğer personel tarafından itici ve ukala bulunurlar. Çünkü herkes acımasızlıklarından payına düşeni alırlar.

Aslan Burcu Ekonomik Hayatı: Başarıya aşık bir burç olduğu için her zaman ekonomik özgürlüğe sahip olan bir burçtur. Maddi kazanımlarının yanında lükse ve şöhrete olan düşkünlükleri ölçüsüz para harcamalarının da en önemli nedenleri arasındadır. Onlar için zenginlik mutlaka olmalı ama o zenginliği de lüks ve rahat yaşam için rahatlıkla çekinmeden kullanabilirler.

Aslan Burcu Olumlu Yanları: Tanıyabileceğiniz en cömert insanlardır. Onlarla bir yere yemeğe gidip hesap ödemeyi aklınızdan bile geçirmeyin. 10 Kişide olmasınız, hesabı masada bir aslan üstlenir. Bu biraz lider ruhlarından gelir, birazda babacan tavırlarından gelir. Çok güzel organizasyonlar yapabilirler. Bu tarz konular da kimse onların eline su dökemez. Oldukça yüksek gönüllü ve mağrur insanlardır. Bir derdiniz varsa, onların yanına gidin. Çözmek için var gücüyle uğraşıp, sizi ortada bırakmayacaklardır. Giyinmesini bilen şık ve zarif insanlardır. Gösterişi sevseler de kıyafeti de çok güzel taşırlar.

Aslan Burcu Olumsuz Yanları: Dünyanın en kibirli insanlarıdır. Burnu düşse yerden kaldırmaz diye bu insanlar için söylenmiştir.  İnsanların içine girdikleri anda züppe tavırları ile dikkatleri üzerlerine çekerler. Çok itici ve şımarık davranışlara sahiptirler. Ben egoları o kadar yüksektir ki egoları için en yakınlarında ki insanı bile kırmaktan çekinmezler. 7 / 24 Övülmek isterler. Yeterince övgüye mazhar olamadıklarını düşündükleri anda da bir aslan kadar yırtıcı ve zarar verici olabilirler.

Aslan Burcu Aile Yaşamı: Aile içinde de dediğim dedik bir egoya sahiptirler. Bunun için önce çocukluk ve gençlik yıllarında anne ve baları ile çatışırlar, sonra da evlendikten sonra eşleri ve çocukları ile sorunlar yaşayabilirler. Her zaman iplerin kendi elinde olmasını sevdiği için, evleneceği kişiyi de baskın tiplerden seçmezler. Ona itaat edecek biri ile mutlu olabilirler. Onlar gibi yine baskın olan başka bir burçla asla mutlu olamazlar.

Aslan Burcu Aşk Hayatı:  Bir ilişkide itaat eden taraf olmayı göze alabiliyorsanız, o zaman bu burcun insanı ile bir ilişkiye başlayın. Çünkü onlar sevdiklerini sahiplenirler ve kayıtsız şartsız ona itaat etmelerini isterler. Onun sözünden kesinlikle çıkmanıza tahammülleri olmaz. Sert, karizmatik bir o kadar romantik ve tutkulu bir sevgili istiyorsanız hayatınızda Aslan burcundan daha çok bu duyguları size kimse veremez. Aşkı çok uçta yaşarlar. Hayatlarında ki insanın ayaklarını yerden keserler. Onlara itaat etmesini bildikten sonra sizi dünyanın en mutlu insanı yapmak için ömrünce mücadele eder. Ayaklarınızı yerden keser. Fakat şunu da asla unutmayın, çok çabuk gönlü sizden geçebilir. Onları elinizde tutmanın altın kuralı, kayıtsız şartsız itaat etmektir.

Aslan Burcu Psikolojisi: Liderlik takıntıları hastalık boyutunda bir bencillik kazandırır. Gayet neşeli, eğlenceli bir ortamda olsanız bile eğer onunla her hangi bir konuda iddiaya tutuşup, birde kazanırsanız emin olun o ortamı yıkmak için hiçbir tereddüt yaşamayacaktır. Bir anda içinde ki öfke yıkıcı bir aslana dönüşüp, her şeyi alan talan edecektir. Çok fazla psikolojilerine güvenilecek bir burç değildir.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir