Aylara Göre Burçlar

Hangi Burç Hangi Ay, Burçların Ayları, Aylara Göre Burçlar Nelerdir?

Bu konuda herkesin kendine göre görüşü ve önerisi vardır. Astroloji her insanın merak ettiği ancak bilimsel hiç bir açıklaması olmayan dal diyebiliriz. Günümüz de neredeyse herkesin bildiği ancak bazı kesimlerin hiç ilgisi olmaması sebebi ile konu hakkında tecrübe sahibi olmadığını da biliyoruz. Burada yer vermek istediğim tam da bu.

Genel anlamda her ne kadar Burçlar ile ilgileniyor olsak da bazılarımızın Burçların hangi ayda olduğu konusun da hala bilgisi yok. Nitekim başlığımız da da belirttiğim gibi şimdi bunları göreceğiz.

KOÇ: 21 Mart – 20 Nisan

BOĞA: 21 Nisan – 21 Mayıs

İKİZLER: 22 Mayıs – 22 Haziran

YENGEÇ: 23 Haziran – 22 Temmuz

ASLAN: 23 Temmuz – 22 Ağustos

BAŞAK: 23 Ağustos – 22

TERAZİ: 23 Eylül – 22 Ekim

AKREP: 23 Ekim – 21 Kasım

YAY: 22 Kasım – 21 Aralık

OĞLAK: 22 Aralık – 21 Ocak

KOVA: 22 Ocak – 19 Şubat

BALIK: 20 Şubat – 20 Mart

BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ

KOÇ:

Güzel görünmeyi seven koçlar bulundukları ortamlara öncülük etmeyi her zaman sevmişlerdir. Ayrıca egoist de olan bu burçlar bulundukları duruma kolay kolay ayak uyduramazlar. Bu da hayatların da bazı dönemlerin sorunlu geçmesine neden olabilir.

BOĞA:

Genel anlamda bakacak olursak tembel, iş yapmayı sevmez, uyuşuklardır. Ancak pratik zekaları sayesinde çabucak uyum sağlayabilirler. Onların pratik zekaya sahip olması çevresi tarafından da her zaman tutulmalarını sağlar. Bu sayede günlük yaşamlarını kolaylıkla idame ettirebilirler.

İKİZLER:

Aniden değişen ruh halleri olmasalar daha iyi olabilirdi. Bulundukları ortama çabuk uyum sağlayan, Pratik zekaya sahip kişilerdir. Her ne kadar çevrelerine karşı ılımlı olmasalar da Sevilen kişiler olurlar. Bu da onları gündelik hayatların da başarılı yapar.

YENGEÇ:

Çok yoğun olarak duygularını yaşayan yengeçler oldukça duygusal yapıya sahiplerdir. Bu yapıları ile birlikte hayatlarına bir çok konuda taviz verebilirler. Bu da onların bazı zamanlar üzgün kalmalarına neden olur. Gün içerisinde oldukça ılımlı ve sohbeti severler.

ASLAN:

Her konuda bilgi sahibi olmaları onların en büyük özelliklerinden biridir. Bulundukları ortama diktatörlük yapmayı severler. Oldukça ılımlı ve herkese yardım etmeyi seven Aslan neredeyse tüm konular da çevresinde bulunan insanlara yardım etmeyi severler. Bir durum danışmak istediğiniz de Size her zaman yakın olmak isterler.

BAŞAK:

Oldukça heyecanlı yapıya sahiplerdir. Hemen hemen her konuda heyecanlı olduklarını söyleyebilirim. Bir fikir sunduğunuz da sonucunu düşünmeden katılmak ve hemen gerçekleştirmek isterler. Bu onların kötü olduğu değil bulundukları durumun vermiş olduğu heyecanı ile yaptıklarını gösterir. Ayrıca başak alçak gönüllülüğü ile de bilinir.

TERAZİ:

Bulundukları duruma hemen ayak uydurabilen bir o kadar da karamsar yapıya sahiptirler. Bu da onları belirli dönemler de başarısızlığa sürükleyebilir. Bu durum için her zaman çözüm bulmuşlardır.

AKREP:

Oldukça idealist olan akrepler çalışmayı her zaman severler. Gündelik yaşamları duygusallık ve iş üzerine kuruludur. Her insana yardım etmek isterler ve bunu başarı ile de yaparlar. Akrep Burçları oldukça sevecen ve sempatiktirler.

YAY:

Sıra dışı yaşamları ile bilinen yay oldukça idealist bir yaşama sahiptir. Çevresi onun hakkında ne düşünüyor umurunda bile olmaz. O her zaman yapmak istediği ve idealleri uğruna yaşar.

OĞLAK:

Genel olarak plan yapmayı severler. Neredeyse hayatlarının her alanında bunu uygulamaktan keyif alırlar. Ve oldukça zeki olan Oğlak Burcu hayatının her alanında başarılı olmak ister. Başarısız bir iş olduğunu anladığı anda o işe girişmezler. Bu da onların iyi bir girişimci olduklarını gösterir.

KOVA:

Her zaman karşısında ki insana karşı sadık olmuşlardır. Hayatları boyunca bu onların sevmediği bir yönü haline gelebilir. Vefa duydukları çoğu insana karşı yapıcı olmayı tercih ederler. Bazen onların üzülmelerine neden olsa bile bundan vazgeçmezler.

BALIK:

Her zaman alçak gönüllü olmayı sevmiştir. Standart yaşamayı seven çevresi tarafından oldukça beğenilen kişilerdir. Çoğu zaman kendileri için yapmış oldukları plana eşlerini de dahil edebilirler.

İlginizi Çekebilir: Yaşam Koçu

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir