Aylara Göre Kişilik Özellikleri

Ocak Ayında Doğanlar: Kışın en soğuk günlerinde doğan Ocak ayı insanları oldukça sert bir mizaca sahiptirler. Hayata karşı her zaman dik bir duruş sergilerler ve son derece de güçlü insanlardır. Çok dikkatlidirler ve insanları mutlu etmeyi çok severler. Duyguları her zaman kontrol altında olduğu için kolay kolay heyecanlanmazlar.

Şubat Ayında Doğanlar: Mantıktan çok içsel sesleri ile hareket ederler. Utanma duyguları çok üst seviyelerdedir. Bundan dolayı da içlerine kapanıklardır. Özgürlüklerine çok düşkün olan insanlardır. Yüksek arzu ve istekleri pek olmaz. Hayatı daha sakin ve sorunsuz yaşamayı tercih ederler.

Mart Ayında Doğanlar: Tutkulu ve çekici bir yapıya sahiptirler. Kompliman yapılmasından çok hoşlanırlar. Dışa dönüktürler ve hayattan ne istediklerini çok iyi bilirler. Çok iyi bir aşık ve sevgili olurlar. Onları mutlu etmek için ilginizi üzerinden hiç çekmemelisiniz.

Nisan Ayında Doğanlar: Baharın ilk günlerinde doğan Nisan insanlarının enerjileri oldukça yüksektir. Hareketli ve renkli bir kişiliğe sahiptirler. Diğer insanların her zaman tanımaktan keyif alacağı bir renklilikleri vardır. Ani kararlar alıp, sonra bunun pişmanlıklarını yaşayabilirler. Dost canlısı bir yapıya sahiptirler.

Mart Ayında Doğanlar: Olaylar karşısında bir anda parlayıp, herkesi kırıp, dökebilirler. Sert yapılarının yanında fiziksel güzelliğe çok önem veren bir özellikleri vardır. İş hayatında çok sistematik hareket ederler. Motivasyona asla ihtiyaç duymazlar. Kendilerine olan güvenleri oldukça yüksektir.

Haziran Ayında Doğanlar: Bu ayda doğan insanlar biraz çift karakterlidirler. Bir anda birkaç fikri beyinlerinden geçirip, doğru sentezi bulana kadar farklı tezler ortaya sürebilirler. Son derece nazik ve kibar insanlardır. Çok inatçıdırlar ama arkadaş çevrelerinde çok sevilirler.

Temmuz Ayında Doğanlar: Çok gururlu ve mağrurdurlar. İnsanların düşüncelerine çok önem verirler ve hata yapmaktan çekinirler. Bunun yanında çok sağlam bir sırdaştırlar.

Ağustos Ayında Doğanlar: Titiz ve bakımlı insanlardır. Şaka yapmayı çok severler fakat her şeyin dozunda olmasını isterler. Tertip ve düzen onların vazgeçilmezleridir.

Eylül Ayında Doğanlar: Türkçeleri çok düzgündür ve insanları lisanları kolaylıkla etkileyebilirler. Entelektüel, spora düşkün bir yapıya sahiptirler. Toplumda parmakla gösterilen elit insanlardır.

Ekim Ayında Doğanlar: Çok hoş sohbet insanlardır. Sohbet etmek içinde arkadaş seçmezler. Herkese eşdeğer bir yakınlık sergilerler. Bencil bir yanları vardır. Onlardan istemedikten sonra asla size yardım teklifinde bulunmazlar.

Kasım Ayında Doğanlar: Eğlenceli ve sosyal bir kişiliğe sahiptirler. Motivasyonları yüksek olan insanlardır. Aynı zamanda çevrelerinde ki insanlarında motivasyonlarını çok yüksek tutmayı iyi bilirler. Diğer insanlar tarafından sevilen ve sayılan bir yapıya sahiptirler.

Aralık Ayında Doğanlar: Son derece sadık ve eli açık insanlardır. Paraya çok önem vermezler. Hediye alıp, vermeyi çok severler. Esprili bir kişiliğe sahiptirler ve bir anda öfkelenip, bir anda da aynı hızla sakinleşebilirler.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir