Burcunuza Göre Ruh Eşinizle Ne Zaman Karşılaşacaksınız

Ruh eşinizi bulmak inanılmaz derecede özel. İlk başta onlarla tanıştığınızı her zaman fark etmeyebilirsiniz, ancak onları daha iyi tanıdıkça ve bağınız güçlendikçe, onların sadece bir ortak veya sevgiliden daha fazlası olduğunu anlayabilirsiniz. Bu konuda hazırlamış olduğumuz içerik içerisinde belirtmiş olduğumuz kaynaklardan alıntı yapılarak en iyi makale oluşturulması amaçlanmıştır.

Bu konuda Tarot açılımı sizin için yol gösterici olabilir.

Sonsuza kadar birlikte olmanız gereken kişi, sadece romantizm ve şefkat yaşamak yerine, size arkadaşlık, mutluluk, iletişim, güven ve çok daha fazlasını sağlar.

Ruh eşinizle birlikte olduğunuzda, tamamen memnunsunuzdur – ve onlarla olmadığınızda, yaptığınız her şeyde onları gururlandırmak istersiniz.

Ruh eşimle ne zaman tanışacağım, soruyorsun?

Bazı insanlar ruh eşleriyle çok gençken tanışırlar ve bu kişinin herkes gibi olmadığını hemen anlarlar. Diğer zamanlarda, insanlar çok daha yaşlı olana kadar onlarla tanışmazlar ya da bunca yıldan sonra en iyi arkadaşlarının ya da kayıp aşklarının en başından beri ruh eşleri olduğunu anlayabilirler.

Bir ruh eşiniz olduğunu anlamak ilk başta korkutucu olabilir.

Elbette, onlarla mutlak mutluluk içinde olduğunuz zamanlar olacaktır, ancak onlarla aynı odada olmak bile istemediğiniz başka zamanlar da olacaktır.

Beğenseniz de beğenmeseniz de ruh eşleri gerçektir.

Bazı zodyak işaretleri altında doğan insanlar ruh eşlerine inanmayabilir – hatta kendi ruhlarını bulmak isteyebilirler – ancak ruh eşleriyle ilgili en iyi şeylerden biri, yalnızca siz onlar için hazır olduğunuzda kendilerini göstermeleridir.

Ve hayatında zorlu bir döneme girdiğinde, her zaman ağlayacak bir omuz ya da seni neşelendirecek birileri olacak.

İlgili: Ruh Eşi Nedir

Burcunuza göre ruh eşinizle tanışacağınız yaş

Belki de düşündüğünden daha erken tanışabilirsin…

Koç (21 Mart – 19 Nisan): 25 yaşında

Koç, ruh eşiyle 25 yaşlarında tanışır; hala olgunlaştığı ve kendini anlamaya çalıştığı bir zaman. Bu aynı zamanda ruh eşinin onu tam olarak olduğu gibi görmesi için çok önemli bir zamandır.

Koç, gerçek benliğini asla kimseden saklamaz, ancak onunla doğal ortamında (parti yapmak, hedeflerinin peşinden gitmek, eğlenmek) birlikte olmanın, herkesin onu daha iyi tanımasına yardımcı olma şansı oldukça yüksektir.

Hayatındaki bu aşama tamamen hayattan zevk almakla ilgili olacak; 30’lu yaşları, kendisi ve ruh eşi için işe yarayan bir rutine yerleşmekle ilgili olacak.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs): 18 yaşında

Boğa, ruh eşiyle 18 yaşındayken tanışır. Açıkçası, o hala çok genç, ama genç ve aşık olmakla ilgili heyecan verici bir şey var (cidden romantik olduğundan bahsetmiyorum bile).

Boğa, bu ilişkinin herhangi bir yere gidip gitmeyeceğini mutlaka bilmiyor.

Ama her şeyin hala bir gizem olduğu ve arkadaşlarınızın hayatınızın en büyük parçası olduğu bir yaşta, onun en çok istediği şey, yaşadığı şeyle tam olarak ilişki kurabilen bir ruh eşine sahip olmaktır.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran): 19 yaşında

İkizler, yaklaşık 19 yaşındayken ruh eşiyle tanışacak, ancak birkaç yıl sonrasına kadar ruh eşini bulduğunu bilmeme ihtimali yüksek.

Onlarla ister kolejde tanışsın, ister arkadaşlarıyla dışarıda olsun, bu kişide baş döndürücü bir şey var; hemen tıklayacaklar ve sanki birbirlerini her zaman tanıyormuş gibi hissedecekler.

İkizler kesinlikle kimseye hemen taahhütte bulunmaktan rahat etmeyecektir (ve yaşı onu iki kez düşündürecektir), ancak ruh eşiyle birkaç yıl temasını kaybetse bile, onlar her zaman aklının bir köşesinde olacaklardır. ikisi de daha olgun olduklarında tekrar karşılaşırlar.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz): 21 yaşında

Yengeç küçüklüğünden beri gerçek aşkı hayal ediyor, bu yüzden 21 yaşında ruh eşiyle tanışması sürpriz değil.

İdeal ilişkisinin romantizm ve saygı dolu olmasını istiyor, genç yaşta öğrendiği en önemli iki şey.

Kanser, ruh eşlerini aynı anda hem saf hem de olgun gösterir.

El ele tutuşmak ve masum öpücükler ile her şey hakkında konuşabilmek, ne kadar zor olursa olsun, iki katı yaşındaki insanların hala çözdüğü şeylerdir, ancak bir şekilde bunu çok kolay görünmesini sağlar.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos): 27 yaşında

Leo, önce hayattan ne istediğini öğrenene kadar ciddi bir ilişki içinde olma fikrinden nefret eder. Bu biraz zaman alabilir ve beklemekle iyi bir karar verip vermediğini merak ettiği bazı zamanlar olacaktır, ancak sonunda, bu süre zarfında kendisinin mümkün olan en iyi versiyonu haline gelir.

Leo, ruh eşiyle 27 yaşındayken tanışır. O zamana kadar, hayatta ne yapmak istediğini bilir, kendisi için bir isim yapma yolundadır ve aşk için yeterince gençtir. genç.

Hayatta sahip olduğu tüm fırsatlardan en iyi şekilde yararlandığını söyleyebildiği sürece, yaş Leo için gerçekten önemli değil.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül): Belki asla

Başak, kendi ruh eşini bulan insanlardan ruh eşlerini duyar, ancak kendi ruh eşini bulmayı hayal etmekte her zaman zorlanır. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın (ya da denemesin), birinin ruh eşi olması için ihtiyacı olan bağlantıyı bulamıyor gibi görünüyor.

Başak, romantik ruh eşini asla bulamasa bile, her zaman ruh eşi gibi hisseden arkadaşları olacaktır.

O, kuralın istisnasıdır: Bir ruh eşiniz olması için aşık olmanız gerekmez. Bunun yerine, ruh eşi olmaya biraz da olsa yakın birini bulmayı umarak hayatını anlamlı ilişkilerle doldurur.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim): 20 yaşında

Terazi ruh eşiyle 20 yaşında, artık genç değilken tanışır, ancak henüz tam bir yetişkin de değildir. Hayatında çok fazla dengesizlik olacak, bu da ruhun çok fazla arama yapmasına ve cevaplar aramasına neden olabilir.

Terazi ruh eşini en yakın arkadaşı olan birinde bulacaktır; saatlerce konuşabileceği, ona her şeyi bir süreliğine unutturacak biri.

Aralarında hemen hiçbir şey olmasa bile, kendisiyle bu kadar uyumlu birine sahip olduğu için her zaman minnettar olacaktır; düşüncelerini okuyabilen biri.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım): 17 yaşında

Akrep, ruh eşiyle 17 yaşına geldiğinde tanışacak. Bu yaşta hala bir çocuk, yaşadığı bu duygu patlamasıyla ne yapacağını gerçekten bilmiyor.

Kaynak: https://www.yourtango.com/2017303035/age-youll-meet-your-soulmate-based-your-zodiac-sign

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir