Domino Falı Nedir?

Geleceği öğrenme yöntemlerinin en başında fal bakmak gelmektedir. En eski zamanlardan günümüze kadar gelen ve insanların birbirlerine kimi zaman sohbet aralarında, kimi zaman da özel günler düzenleyerek geleceğini anlattığı yönteme kısaca fal adını vermekteyiz. Ancak fal uzun zamandan beri bakıldığından dolayı; karşımıza birçok çeşidi çıkmaktadır. Kahve, çay, ağaç, çiçek, tarot derken daha bir sürü çeşitle karşı karşıya kalmaktayız. Bu yüzden de sizler için yepyeni bir fal çeşidini sunmaya karar verdik. Domino falı da geleceği bizlere anlatan bir fal çeşidi olmaktadır.

Domino Falı Nasıl Bakılır?

Çoğu kişinin adını yeni duyduğu, çoğu kişinin de adını duyduğu halde bakan kişisini bulamadığı çeşitlerden bir tanesidir. Bu kadar az rastlanan ve özellikle ülkemizde kahve yorumları üzerin yoğunlaşma yaşandığından dolayı diğer çeşitlere kapalı kalındığından ötürü sizin domino adı verilen çeşidi hiç duymamanız çok normal ve kabul edilebilir bir durumdur.

Domino falını bakmak için adından da anlaşıldığı üzere domino taşlarına ihtiyacımız olmaktadır. Fal bakan kişi taşların noktalı yüzlerini alt tarafa getirecek şekilde dizmelidir. Çift ve düz taşlardan, altı altılık taşlara kadar ilerleyen domino taşları ile bakılan bir faldır. Eski çeşitlerde olduğu gibi bilindik yorumlar yapılmaktadır. Ancak son zamanlarda öne çıkan bir türdür.

Domino Falı Bakarken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Domino falı diğer çeşitlerden bazı özellikleri neticesinde ayrılmaktadır. Diğer çeşitlerde çok fazla dikkat edilmesi gereken noktalar yoktur. Ancak, bu fala bakanların önem verdikleri bazı konular bulunmaktadır. Dikkat edilmesi gerekenlerden söz etmemiz gerekirse; fal bakımı esnasında fal baktıran kişi bir bakış esnasında en çok 3 çekim yapmalıdır.

3’ten fazla seçim yapılması halinde yanlış yorumlar yapılacağı düşünülmektedir. Domino falı bakmak için Pazartesi ve Cuma günleri tercih edilmemelidir. Bu konu ile ilgili yorumculardan gerçek bir açıklama yapılmasa bile; bu iki günün uğursuzluk getireceği ve işlerin ters gideceği düşünülmektedir. Eğer iki günü tercih etmeden fal baktırırsanız; daha olumlu geçecek yorumlama saatine başlangıç verirsiniz.

Kimler Domino Falı Bakar?

Fal bakmak herkesin yapmak istediği ya da yapabileceği noktalardan bir tanesi değildir. Kahve falı zaman içerisinde yaygınlaştığından dolayı bakan kişi sayısı da bir hayli fazladır. Ancak durum domino falına geldiği zaman ciddi anlamda az kişi sayısı ile karşı karşıya kalmaktayız. Günümüzde yorumlama yapan birçok kafe, mekan ya da internet sitesi bulunmasına rağmen; sözü geçen çeşide dair herhangi bir yorum bulunamamaktadır. Oysa bizim sitemizi tercih eden kişiler hem kolay, hem de ücretsiz bir şekilde fallarını yorumlatabilirler. Günlük yaşantımız dahilinde de domino taşlarını yorumlamayı bilen ve bunu meslek edinmiş kişiler falı bakabilirler. Önemli noktalara dikkat etmeleri, fal yorumlamaya yatkın olmaları yeterlidir.

Domino Falı Baktırmak İstiyorum

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ve hıza yayılmaya devam eden bu falı çeşidini herkes baktırmak istemeye başladı. Artık kahve falı baktırmaktan ya da herkesin fal yorumlayabildiğini söylemesinden sıkılan kişiler yeni ve daha nadir bakan sayısına sahip çeşitlere yönelmektedirler. Tabi bunların en başında da domino falı geliyor. Domino falı baktırmak istiyorum şeklinde talepte bulunan kişilere özel hazırladığımız web sayfamızda son sürat çalışmalara ve güncellemelere devam ediyoruz.

Bu nedenle de güvenilir şekilde, yalan mı yanlış mı diye düşünmeden dilediğiniz gibi yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Fallarını yorumlatmak isteyen bireylerin tercih ettiği sitemizde sadece domino değil; hemen her yorum çeşidini anında bularak ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir