El Falı Nasıl Bakılır? Avuç içi Yorumlama

El falı olarak bilinen avuç içi okuması tüm dünya ülkelerinde yaygın olarak kullanılır. Bu yöntem ilk olarak Hint ve Roma kökenli falcılık yöntemine dayanır. Kökeni Hint astrolojisine ve Roma falcılığına dayanır. Tamamen kişinin istediği cevap ve karakteristik özelliğini öğrenme amacına dayalıdır. Bunun için bir falcıya gerek duymadan kendi arkadaşlarınız arasında da zaman geçirmek için kullanabilirsiniz. yöntem kişilerin duyarlılıklarına değil tamamen elinde bulunan çizgilere dayalı olarak yorumlanır. El falı bakmak oldukça basit ve ücretsizdir.

Cinsiyete Göre El Falı Nasıl Bakılır

Bu yönteme başlamadan önce kişinin kadın ya da erkek olması neticesinde değişkenlik gösteren bakma durumları vardır. Eğer kişi kadınsa Sol Eli geleceği ve kaderi hakkında bilgi sahibi olmanızı, sağ eli ise kaderi hakkında bilgi almanızı sağlar. Bu yöntem konusunda en temel bilmeniz gereken durumdur.

Karşınızda olan kişi erkek olduğunda yukarı da belirtilen durumun tam tersi olmalıdır. Bu hiç bir şekilde kişi ya da kişilere bağlı olmaksızın değiştirilemez. Farklı şekillerde bakıldığın da istenilen sonuçları alamazsınız.

El Falı Nasıl Bakılır? Avuç içi Çizgileri ile Fal Bakma

İlginizi Çekebilir: Evlilik Falı

Elimizin Üzerinde Bulunan Çizgiler Ve Anlamları

Elimizde bulunan çizgi sayısı 4 dür. Bu her insanda aynıdır ve hiç bir şekilde farklılık göstermez. Yani temel özellikleri arasında bu çizgilerin varlığını bilmemiz gerekir. Yorumlamaya başlamadan önce bu çizgilerin anlamlarını bilmeniz gerekir. Ve ilk olarak baş parmaktan başlanarak temel çizgi ile devam edilir. Bunun amacı Kalbi simgeliyor olmasıdır. Buna da Kalp Çizgisi denir. Şimdi sırasıyla bu çizgileri ve anlamlarını inceleyelim.

Aşk hayatınıza bağlı olan duyguları simgeler. Bu pozitif olarak nitelendirilir.

Orta parmağının altından başlıyorsa, aşk hayatına bencil bir bakışa sahiptir.

Orta parmakla yüzük parmağı arasından başlıyorsa, aklı kolay çelinir, şıpsevdidir.

Düz ve kısa bir çizgiyse, romantizmden uzak daha idealist ve mantıksal yapısı vardır.

Hayat çizgisine dokunuyorsa, kırılgan yapıdadır,

Uzun ve eğriyse duygularını ifade etmede çok rahattır.

Düz ve akıl çizgisine paralelse, mantığını ve duyguları kontrolü altındadır.

Dalgalıysa, açık ilişkiler yaşamaya, birçok partnerle ilişki yaşamaya elverişlidir.

2. Çizgi: 1.Çizginin altında ve ona eşit olan çizgi, Akıl Çizgisidir

Çizgi kısaysa; zihinsel değil de fiziksel kazanç ister

Çizgi yatık ve eğriyse; yaratıcılığı fazladır

Hayat çizgisinden ayrıysa; macera ve hayat coşkusu fazladır

Dalgalı çizgi varsa; kısa dikkat süresi

Derin ve uzun çizgi varsa; net ve odaklı düşünme süresi uzundur

Çizgi düzse; oldukça gerçekçi düşünceye sahip olduğunu gösterir

Çizgi üzerinde halka ya da çarpılar varsa; duygusal kriz ve travmalar

Çizgi kırıksa; tutarsız düşünceler

Çizgi boyunca birden fazla çarpı varsa; önemli kararlar almış olduğunu gösterir

3. Çizgi: Baş Parmakla başlayıp bileğe doğru uzanan çizgidir. 2. Çizginin hemen yanından başlar. Bu çizgi Hayat Çizgisidir

  • Buradabirden fazla çizgi görülüyorsa çok renkli bir hayat yolu olduğunu gösterir.
  • Eğriyse; daha çok enerji dolu ve yaşam konusunda karamsar olabilir.
  • Başparmağa yakın geçiyorsa; sürekli yorgundur
  • Yarım daire etrafında dolaşan; sabır eşiği yüksek ve zevklerinin peşinde
  • Uzun ve derinse; zinde ve sağlıklı yaşam tarzını gösterir
  • Kısa ve belirsiz çizgi; manipülasyona açık
  • Çizgi kırık ise; hayatında ani değişimler yaşamış ve yaşayacaktır.
  • Düz ise; ikili ilişkilerde her zaman tutarlı ve dikkatli

4. Çizgi: 1. ve 2. Çizgileri yukarıdan aşağıya dik bir şekilde kesen çizgidir. Bu yalnızca bazı insanlarda görülür ve bunun adı Kader Çizgisidir:

Çizgi derinse; kader ne getirirse onu yaşar, akışındadır.

Kırılıp ve yön değiştiriyorsa; dış etkenlere göre hayatını şekillendirmeye yatkındır

Hayat çizgisiyle birlikte başlıyorsa; öz farkındalığı yüksek, kendini geliştirir ve kendi tecrübelerini geliştirmekten zevk alır

Ortalara yakın hayat çizgisiyle kesişiyorsa; kendi çıkarlarının başkalarının çıkarlarına boyun eğmesi gereken bir dönüm noktası olacağını gösterir.

Başparmağın dibinden başlıyor ve hayat çizgisini kesiyorsa; ailesi ve arkadaşlarının desteğiyle istediğini başarır.

Benim için yapılan yorumlara ve çizgi görünürlüğünü ele aldığım da yapmış olduğum araştırmalar ile birlikte doğru sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. Bunun için yorucu bir gün geçirmiş olsanız da etkili ve güzel sonuçlar alınabilir. İlk olarak şunu bilmenizi isterim ki Ücretsiz el falı ile diğeri arasında hiç bir fark yoktur. Bu durum yukarı da da belirtilmiş olduğu gibi sadece hobi amacı ile arkadaşlar arasın da da kolayca yorumlanabilir.

El Falı Bakmanın En Doğru Yöntemi

Bakılan en eski kehanet türlerinden biridir. Bunun için hiç bir zaman kesin ve doğru sonuç alındığı söylenemez. Amacı itibari ile tamamen zaman geçirmek ve kişilerin kendi aralarında kurmuş oldukları ilişkiye dayalıdır. Günümüzde ise ücretli olarak bakılmasına rağmen birçok kişi bu yöntemi doğru kabul etmiştir. Daha önce belirtmiş olduğum gibi, tamamen geleceğe duyulan merak sonucu popüleritesini korumaktadır. Bunun için başarılı olmak istediğin herhangi bir konuda kendi çaban ile daha mutlu olabilirsin.

El Falında Belirsiz ve İnce Çizgilerin Anlamı Nedir?

Bazı okurlarımızdan aldığım yorumlara istinaden konuyu güncellemek istedim. Bu konuda kararsızlıkların yoğun olması ve istenilen cevapların alınmamasının bir nedeni de çizgilerin daha ince ve belirsiz olmasıdır. Bu durum da kişiler bazen kararsızlıkları ile karamsarlaşabiliyor. bu duruma kendinizi kesinlikle sokmayın. Unutmayın ki tamamen hobi ve bir kaç arkadaşın güzel vakit geçirmesine etken bir fal türüdür. Bu durum da kafanızı hiç karıştırmadan diğer çizgilere yönelebilirsiniz. Bu senin için daha iyi bir sonuç ve güzel bir diyalog olabilir.

Başka Bir Kişinin El Falına Bakılır mı?

Hayatınız da olan ya da olmasını istediğiniz bir kişinin el falına bakabilirsiniz. Bunun için belirli yöntem ve stratejiler vardır. İlk önceliğiniz bakacağınız kişiye konsantre olarak düşünmelisiniz. Daha sonra yavaş hareketler ile devam etmeniz gerekir. Bunun için karşı tarafı endişelendirici ve onu kötü hissettirecek tahminlerde bulunmaman gerekir. Kişilerin sadece bir eğlence amacı olan el falını bazı dönemler çok ciddiye aldıklarını görüyorum.

Lütfen bu konuda daha hassas ve duyarlı olalım. Konu her ne olursa olsun kişilere karşı yapmış olduğunuz yorumlar onları kötü düzeyde etkileyebilir ve kendilerine zarar vermek isteyebilirler. Bu nedenle daha eğlenceli yorumlara yönelmelisiniz.

İlginizi Çekebilir: Kahve Falının Tarihçesi

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir