Evet Hayır Tarot Falı Soru Cevap Nasıl Bakılır

Evet hayır tarot falı günümüz de pek kullanılmıyor olsa da genel de diğer ülkeler de yani yabancı dilde oldukça popüler olarak kullanılmaktadır. Genelde bakılması amacı günlük olarak hayatınız da üzün süren karmaşık ilişkilerde net cevaplar alınması amaçlanarak bakılır. Tabi bu her soruya net cevap vereceği anlamına gelmez! Kendi konumuzu belirleyici kesin sorulara net cevaplar alabilirsiniz. Bu da günlük hayatınızın içerisinde bulunduğunuz durumun karmaşasını atlatmak için kullanılır. Ülkemiz de ise daha çok tek kart falı olarak da kullanılmaktadır.

​Evet Hayır Tarot Falı Nasıl Bakılır?

Adından da anlaşıldığı gibi tek kart sistemi ile bakılan bir yöntemdir. Burada sorunuzu aklınızda tutmanız ve iyice odaklanmanız gerekir. Odaklanmanın bittikten sonra seçmiş olduğunuz karta dokunmadan önce sorunuzu tekrar kafanız da belirlemeniz ve netleştirmeniz gerekir. Daha sonra kart açılımı ile birlikte yorumlanmasını isteyebilirsiniz. Ben de dönem dönem ihtiyaç duyduğum için bu konuda sizlere açıklama yapma istediği duydum. Çünkü çoğu yöntemden daha etkili yorumlar aldığımı söyleyebilirim.

​İlginizi Çekebilir: https://www.falbak.net/blog/sanal-kahve-fali-ile-baskasina-niyet-kapatilir-mi/

Fakat bu yöntemin bir dezavantajı da bazı kartların çok bulanık ya da net anlam sunmamasıdır. Örneğin açılımda çok pozitif bir kart belirdiğinde cevap direk “evet” olurken bazı kartlar anlamı ve doğası gereği ne evet ne de hayır cevabını sunmazlar. Bu yüzden her ne kadar çok basit bir yöntem gibi görünse de evet – hayır açılımı bazı kartlar belirdiğinde derin yorumculuk gerektirebilir.

Ayrıca verilecek cevabın “evet” ya da “hayır” olması bazen kişiden kişiye değişendir. Bir kişi için iyi sayılabilecek bir durum başkası için kötü olabilir. Bu açılımı seçenin tüm bunları bilmesi gerekmekte.

​Soru ve Cevaplar Nasıl Belli Olur

Yine yukarıdaki duruma göre bazı soruların cevabı ne “evet” ne de “hayır” olabilir. Belki en doğru seçenek orta yolda buluşmak ya da dengeyi bulmaktır. Fakat bu gibi durumlarda tarota sadece 2 seçenek sunarsak aslında tarot kartlarının konuşma özgürlüğünü kısıtlamış oluruz.

Ayrıca, bazı zamanlarda en iyi seçenek beklemek ve zamanı gelince harekete geçmektir. Fakat biz tarota zamansız bir şekilde evet mi hayır mı sorusunu sorarsak bizi yanıltma olasılığı vardır.

Evet hayır tarotunda kartların evet mi yoksa hayır mı dediğini anlamanın birkaç yolu vardır. Fakat yorumcu karlara soruyu sormadan önce tarot kartlarıyla bu konuda anlaşmalıdır. Bazı tarotçular kartı seçtikten sonra hislerine göre evet ya da hayır cevabını verirler. Bazıları ters kartların hayır düz kartların evet olduğu konusunda hemfikirdirler.

Fakat bana sorarsanız tarot %50 ihtimallerle ilgilenmez ve bu yüzden kartın ters ya da düz gelme olasılığının %50-%50 olduğunu düşünürsek bu yöntemle yanılma ihtimalimiz de vardır. Yine burada niyet de oldukça önemlidir. Kişi ters kartların hayır olduğuna kendini ikna etmişse ters kartları hayır olarak yorumlayabilir.

Her ne kadar sorulara net cevap almak isteseniz de hemen alt kısım da bırakmış olduğum linkden daha net bilgiler alabilirsiniz. Aslında burada söylemek istediğim bazı dönemler siz her ne kadar doğru sorular sorsanız da net cevaplar alamayabilirsiniz.

Aslında bu odaklanma sırasın da düşünmemeniz gereken şeyleri düşünmenizle alakalı bir durumdur. Bunun sonucun da her ne kadar doğru cevaplara ulaşsanız bile bu durum sizi tatmin etmeyebilir.

Kaynak: https://www.tarotfali.net/evet-hayir.html

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir