Evlilik Falı Nedir? Evlilik Falı Duası

Evlilik falı nasıl bakılır?

Evlilik falı, hayatın olağan akışına bakılmaksızın isteklerimiz doğrultusunda cevap bulmak adına bakılan fal çeşidi diyebiliriz. Kişilerin genelde Evlilik Falı Nasıl Bakılır? sorusunu sordukların da akla gelen ilk soru kişi benimle evlenecek mi olacaktır! Bununla duyulan merak algısı bizim için popüler bir kelime haline gelmiştir. Doğru sonuçların sizin ve karşı tarafın arasında olan ilişki düzeyi olduğunu bilmenizi istiyorum.

Bu anahtar kelimelere cevap bulabilmek için şimdi birlikte nasıl olduğunu incelemeye başlayalım. Bunun için lütfen her sonuca hazırlıklı olun. Her ne kadar bir eğlence amacı olarak görülüyor olsa da bazı dönemler gerçek sonuçlar da alınabilir. Tabi bu durum kişinin sorularına duyduğu sadakat ve almak istediği cevaplar ile alakalıdır.

Evlilik Falı Nasıl Bakılır?

Evlilik falı kişileri bir biri ile olan bağları üzerinden evlendirme ya da ayırma falı değildir. Bu tamamen kişi ilişkisi olduğu birey ile ilgili olarak cevapları alabileceği konudur. Bunun doğru yapılması ile birlikte istenilen olmasa bile belirli cevaplar alabilirsiniz. Tabi bunun için bazı durumların oluşması gerekiyor. Bu düzeyde bir Evlilik falı bakmak için herşeyden önce ortamın temiz ve hijyen olması gerekir. Şimdi bunları listelemeye geçelim ve merakınızı giderelim.

Evlilik Falı Bakmak İçin Gerekenler

Kişi önce ortama ayak uyduracak kıyafetler giymelidir. Bunun akabinde ortamın güzel kokması için parfüm de kullanabilir. Tabi bu ağır bir koku olmamalıdır Çünkü unutmayın ki bu da bir meditasyon yöntemidir. Herşeyden önce kendi zihninizi dinlemeniz gerekir.

Evlilik falı için niyet tutulması, Bu her kim olursa olsun önceliğiniz kendiniz olmalıdır. Bunun için rahat kıyafetler giyinmeniz gerektiğini bilmenizi isterim. Kişi kendini rahat ve ferah hissetmelidir. Kararlı olmanız gereken bu konuda sağlıklı sonuçlar alınabilmesi için kendinizi iyi adapte etmelisiniz. Bunun için kendinize 5 dakika kadar süre vermelisiniz. Bu süre içerisinde iyice düşündükten sonra kişi ile olan durumunuzu gözden geçirmeniz gerekir. Bu süre içerisinde kendinizi nasıl hissettiğiniz çok önemlidir.

Temel ve kesin cevapları almak istediğiniz soruları zihninizden geçirmeniz gereken zamana geldik! Bu soruları kendi zihninizde düşünmeli ve ardından odanın havasını içine çekmeniz gerekir. Bu herhangi bir ek aktivite gerektirmeyen fal yöntemidir. Uygulaması kolay olduğu kadar bazı zamanlar sizi sıkabilir de bu da sonuçsuz kalmanıza neden olabilir. Lütfen bu konuda sabırlı ve duyarlı olun.

Evlilik Falı Duası

Evlilik falı duası belirli kitaplar aracılığı ile temin edebileceğiniz ve genel de akşam üstü okunması gereken dualardır. Bunun için zihninizin temiz ve berrak olması gerekir. Hiç bir şekilde karşı tarafın etkisinde olmadan okumanız gerekir. Okuma esnasın da o kişiyi düşünebilirsiniz. Ancak bu yöntemin en sağlıklı olanı kendinizle baş başa kalabiliyor olmanızdır. Bu hem düşünmenizi de sağlar. Dua okunduktan sonra kimse ile konuşmadan yatağınıza geçmeniz gerekir. Artık o günü bitirmiş ve yatağınızda uykuya geçmeniz gerekir. Evlenmek istediğinizi kişiyi düşünerek uykuya dalmanız gerekiyor. Rüyanızda konu ile ilgili gördüğünüz görseller sizin için en hayırlısı olarak nitelendirilebilir.

Yöntem yukarı da bahsedildiği gibi kolay ve hızlı biçimde yapılabilir. Ek olarak bunu yaptığınız da yalnız olmanız gerektiğini bilmelisiniz. Ayrıca yoğun ve yorucu bir gün geçirdiyseniz yapılmasını tavsiye etmem. Kendinizi iyi ve huzur dolu hissettiğiniz bir günde yaptığınız da çok daha iyi ve beğeneceğiniz sonuçlar alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: En yaygın fal bakma türleri

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir