Falda Avuç Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Avuç içi Görmek ve Fal üzerinde Elini Görmenin Anlamları

Farklı anlamlara doğru yorumlanıyor olsa da görmüş olduğunuz Avuç biçimi ve şeklide önemlidir. Kahve Falında Avuç yukarı doğru duruyorsa bu iyiye işaret etmektedir. Gelecek de Sizin için iyi şeylerin olacağına işaret eder. Diğer şekiller de ise çok farklı yorumlanabilir. Eğer avucunuz aşağıya doğru bakıyorsa Geçmişten Sizi takip eden bazı talihsizlikler olacak anlamına gelir.

Eğer bu dönemde falına bakılan kimse maddi olarak sıkıntı içerisindeyse yakın çevresinden ona destek olacak dostlarının olduğunu bilmesi gerekiyor. Bu dönemi atlatacak ancak biraz sabırlı olması gerekli.

Bazı kişiler tarafından da şu şekilde yorumlanabilir. Eğer falına bakılan kimse durumu iyi ise etrafında sıkıntı da olan kişilere dikkat etmeli ve onun için birşey yapması gerekir. Bu ileri de ona çok daha iyi bir maneviyat olarak dönecektir. Karşı tarafın değerlendirmesi gereken fırsatlar da ona yardımcı olduğunuz da ileri de bu Sizin için de çok iyi bir fırsata dönüşebilir.

Falına bakılan kişi elinde su ile görülüyorsa bu bazı insanlardan uzak durması gerektiğini işaret eder. Bu durum da yakın çevreniz de bulunan bazı insanlara dikkat etmeniz gerekir. Bu dönem de sezgilerinize güvenin.

İlginizi Çekebilir: Fal Çeşitleri

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir