Falda Kapı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kapı Görmek Ne Demektir?

Falda kapı görmek huzur demektir. Yaşadığınız sıkıntıları geride bırakacağınıza yorumlanır. Usta falcılara göre falında kapı çıkan kimse son dönemlerde bazı sıkıntılar yaşamıştır. Bu sıkıntılar sebebiyle oldukça huzursuz olmuş ve kederlenmiştir. İşte bu sıkıntılı sürecin artık geride kaldığı ve huzur bulacağınız günlerin geleceği rivayet edilir. Kapı yeni ve güzel günlere açılacaktır denir.

kahve falında kapı görmek güvende olmaya işarettir. Bu falcıların dediğine göre fal baktıran kimsenin çevresindeki kimseler güvenilirdir. Kişi dostlarına, arkadaşlarına, tanıdıklarına güvenebilir. Onu yarı yolda bırakmazlar ve dara düştüğü zaman her zaman destek olurlar. Bu düşünce dahi kişiye güvende olma hissi verir ve kendini mutlu hissettirir.

Kahve falı yorumcularının kimisine göre ise falda çıkan kapı açık mı kapalı mı olduğuna göre farklı yorumlanır. İlk olarak falda açık kapı görmek kısmet demektir. Kısmetinizin açılacağına ve şansın yanınızda olacağına yorumlanır. İkinci olarak falda kapalı kapı görmek sıkıntı manasına gelir. Yorumculara göre fal sahibi için kötü ve talihsiz bir dönem geçirileceği yorumu yapılır.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir