Hangi Burç Sevgisini Nasıl Gösterir

Burçların Her zaman ilişkilerine karşı olan özelliklerini kişiler merak etmiştir. Bugün işlemiş olduğumuz konu tam olarak Hangi Burç Sevgisini Nasıl Gösterir olacaktır. Eminim ki bu makalemizi okuduktan sonra diyeceğiniz birçok benzer cümle olacaktır. Evet böyle oldu, hayır bu daha farklı, aa bunu duydum gibi gibi birçok cümle vurgusu aslında sizin için söylemiş olacaktır. Şimdi zaman kaybetmeden isterseniz başlıklarımızı ele alalım…

Koç Burcu Sevdiğinden İlham Alır

Koç burcu karakteri gereği sevdiğinden ilham alarak ilişkisine devam eder. Koç burçları için birlikte olduğu kişinin hayata bakış açısı, zekası, düşünceleri ve keyif aldığı konular oldukça önemlidir. Hayranlık duyduğu her insana aşık olmayan Koç burçlarının ilişkiye bakış açısı, karşıdaki kişiden ilham almakla doğru orantılıdır.

Boğa Burcu Her Zaman Zor Sever

Boğa burçları korkusuz oldukları kadar zor seven bir yapıya sahiptir. Ancak bir kere Boğa burcunun kalbine giren kişi, ömür boyu orada kalacaktır. Boğa burcu birini sevdiğinde onun hep yakınında olup, herkesle tanıştırmak ister. İlişki anlayışları her şeye birlikte göğüs germektir.

İkizler Çabalayan Taraf Olmayı Sever

En çok gözden kaçan özellikleri; sevecen, verici ve empati kurabilen insanlar olmalarıdır. İkizler burcu karşısındaki için çabalamayı sever. Bu sebeple en iyi partnerler aslında genellikle İkizler burcundan çıkar.

Yengeç’in Utangaçlığı Hoşlantısından Geliyor

Duygusal olarak bilinseler de Ancak onların utangaç ve duygusal durumları genellikle sevdikleri insanlar söz konusu olduğunda ortaya çıkar. Kendilerini tehlikeye atarak duygularını belli eden Yengeçler, hoşlandıkları kişiye karşı dengesiz duygular gösterebilirler. Bir anda ağlayıp bir anda gülen bir Yengeç burcu, muhtemelen size karşı bir şeyler hissediyordur.

Aslan Burcunun Özgüveni İlişkiyle Kırılır!

Aslan burcu her zaman için burçlar arasında en özgüvenli ve en girişken karaktere sahip olmasıyla bilinmektedir. Aslan burcunun duygularını açmaktan kaçınması pek de rastlanır bir durum değildir. Ancak söz konusu ilişkiler olduğunda özgüveni kademeli olarak kırılabilir. Bir anda gelip 10 yıldır sevgiliymişsiniz gibi de davranabilir.

Başak Burcu Güvenene Kadar Belli Etmez

Başak burcu genellikle birinden hoşlandığında belli etmez. Öncelikle o kişiye güvenmeyi bekler. Ancak bu süreç boyunca normal davranmaya devam etmesi onu çok yorar. Bir noktada patlak verdiğinde ise her şeyi anlatır.

Terazi Cazibesiyle Etkiler

Terazi burçları Genel anlamda cazibesini kullanarak birşeyler ister. Karşısındaki kişinin hamle yapması Terazi burcu için kaçınılmazdır. Güvenilir ve sevgi dolu olsalar bile romantizm söz konusu olduğunda yavaş hareket ederler. Terazi burcu sizden hoşlandığında çekici görünmek için elinden geleni yapar.

Akrepler Her Zaman Sorgular

Farklı gün ve zamanlar da sorgulamak için değişik yöntemleri bulunur. Karşısındakinin hayatı ve bakış açısını öğrenmek için milyonlarca soru sorabilir. Kendisiyle ilgili çok az konudan bahseder. Eğer Akrep burcu çok fazla soru soruyorsa bilin ki size karşı bir ilgisi var demektir.

Yay Burcu Şakanın Dozunu Sürekli Arttırır

Yay burcu her zaman için tuhaf bir mizah anlayışına sahiptir. Söz konusu duygular olduğunda şakanın dozunu sürekli arttırır. Eğer Yay burcu size sürekli şaka yapıyorsa, size karşı bir ilgisi vardır. Yay burcu zamanla karşısındakine karşı çok daha şakacı ve oyuncu olur. Onlar için bağlılık sözündense karşısındakini şakalarla tanımak daha önemlidir.

Oğlak Aşık Olduğunda Farklı Biri Olur

Oğlak burçları için kendinden emin olamamak en son söylenecek sözlerden biridir. Aşk söz konusu olduğunda her şey karışır. Hissettikleri duygulardan korkar ve karakterleri dışında hareket etmeye başlarlar.

Kova Burcu İlgisiz Görünmeye Çalışır

Aşk söz konusu olduğunda Kova burcu burçlar arasında en kayıtsız görünmeye çalışan karaktere sahiptir. Aslında kimseye bağlı olmadıklarını göstermek için çabalarlar. Ancak Kova burcu karşısındakini sevdiğinde gerçekten ilişki için üzerine düşeni yapar. Hiç beklenmedik bir anda karşınıza çıkar.

Balık Burcu Sürekli İletişim Kurar

Duygusal balık burçları birine ilgi duyduğunda tüm vaktini karşısındakiyle geçirmek ister. Sizlerle her konuda konuşabilecek kadar kültürlü olan Balık, burçlar arasında ilişkide en çok ilgiyi gösteren taraflardan biridir. Eğer bir Balık burcu sizlerle iletişim kurmayı kesmiyorsa, bilin ki size karşı boş değildir.

Siz de kendi görüşlerinizi yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir