İkizler Burcu Özellikleri

İkizler Burcu ( 21 Mayıs – 21 Haziran) Genel Özellikleri

İkizler, astrolojinin iki ruhlu sempatik insanları. Onların farklı bir ışığı, farklı bir yıldızları vardır. İnsanları kendilerine çekerler. Tılsımlı insanlardır. Görür görmez kanım ısındı, çok sıcak ve samimi biri dediğiniz insanın burcu muhtemelen ikizlerdir. Fakat şöyle bir durum vardır, bu insanların sağı solu hiç belli olmaz. Samimiyetleri ile sizi çok mutlu ederken, bir anlık bir şeye takılmaları ortamda buz gibi bir hava estirebilir. Karşısında ki insan o an neye uğradığını anlayamaz. İşte o anlarda bu burcun ikincil kahramanları sahneye çıkmıştır ve öz kişiliğinde çok farklı olarak, her şeye negatif bakan, insanları kırmaktan çekinmeyen bir yapıya sahiptir. Hayatınızda bu burçtan biri varsa, size tavsiyemiz körü körüne asla inanıp kendinizi teslim etmemenizdir. Çünkü bu burcun insanına o şekilde kendinizi teslim ederseniz, ummadığınız anda sizi duvara çarpmaktan kesinlikle çekinmeyecektir. Özlerine inildiği zaman dünyanın en tatlı insanı olan bu burcun insanları, ikincil karakterleri yüzünden yanlış anlaşılmaya müsait bir yaşam sürerler. Spor yapmak, kültür etkinlikleri içinde bulunmak, dans etmek vs gibi sosyal yönden dolu bir hayat yaşamak onların hayat felsefesidir. Hayatlarına alacakları insanlarında en az kendileri kadar sosyal bir insan olmasını arzularlar. Tek kelime ile Entelektüel tiplerdir…

İkizler Erkeği: Bu burcun erkekleri her zaman için zeki ve kibardır. Kibarlıklarının yanına zekice konuşmaları ve insanın içini ısıtan gülüşleri de eklenince her bayanı rahatlıkla etkileyebilecek bir portföy ortaya çıkar. Samimiyetsiz insanların yoğunlukla yaşadığı dünyamızda bu kadar samimi ve içten bir gülüş tüm bayanları etkilemek için yeterli gelecektir. Bu erkek modeli çok zeki olduğu için eğitim hayatında da iş hayatında da her zaman seçilen ve önde olan bir kariyerle yaşamını sürdürür. Karşısında ki insanın çok zeki, çok elit vs olması gibi takıntıları yoktur. Çok sıradan bir insana da tutulup aşık olabilirler. Onlar için önemli olan duygu karşısında ki insanın samimiyetidir. Samimiyetsiz bir davranışla karşılaşırsa, o kibar bey efendi kaybolur ve sizi kırmaktan çekinmeyecek bir kişi çıkar karşınıza. Aslında ikizler de şöyle bir nokta vardır. Kadını da erkeği de bu karaktere sahiptir. Karşılarında ki insan neyi hak ediyorsa ona hak ettiği suratlarını göstermek. Sizi iyi olursanız, ikizlerden daha iyisini bulamazsınız. Siz kötü olursanız onları kötülükte asla yenemezsiniz.

İkizler Kadını: Çok güzel fizikli bayanlardır. Giyinmeyi çok severler ve modayı yakından takip ederler. Oldukları ortama neşe saçarlar. En kötü özellikleri kararsızlıklarıdır. Bu kadınlarla alışverişe çıkmak tam bir kabustur. Bir türlü kıyafet konsun da karar vermezler. Bütün gün gezip her mağaza da bir kıyafet beğenip, sonra karar vermediği için dönüp hepsini alan kadınlardır. Onun içinde gardolapları haddinden fazla kalabalıktır. Böyle bir kadınla evlilik yapmayı düşünüyorsanız, maddi durumunuzun bir hayli iyi olması gerekmektedir. Çünkü aklına estiği zaman tüm çarşıyı kaldırıp, alıp gardolabına dolduracak kadarda delidirler.

İkizler Burcu İş Hayatı: Bu burcun insanları gerek entelektüel kişilikleri ile gerekse zekaları ile her zaman iş dünyasının için de yıldızları parlak olan başarılı insanlardır. Bir şirket düşünün bir proje üzerinde elemanlarının çalışmasını istesin. En başarılı proje çalışması her zaman İkizlerden çıkar. Pratik zekaları ve bilgiye verdikleri değerle bu konuda son derece başarılı olacaklarından emin olabilirsiniz.

İkizler Burcu Ekonomik Hayatı: Para onlar için hiçbir zaman amaç olmamıştır. Onlar paraya her zaman için araç gözü ile bakarlar. Hayatları boyunca çok güzel paralar kazanırlar ama bu paraları kazandıkları gibi harcamaktan da çekinmezler. Başarılı hayatlarının bir meyvesi olan zenginliği çok iyi harcayarak tüketmekten geri durmazlar. Zenginlik = Konforlu yaşam onların vazgeçilmezleridir. Bu burca mensup olup da hayatta tutunamayan, başarısız olan çok az insan vardır. Genel çizgi olarak hepsi maddi kazanımları çok iyi olan zengin bireylerdir.

İkizler Burcu Olumlu Yanları: Kavrama ve anlama yeteneği çok yüksek olan bir burçtur. Seçici ve entelektüeldir. Kültüre, sanata olan yatkınları ile güzel sanatlar dalında çok büyük başarılar elde edebilirler. Bulundukları her ortamı ısıtacak bir neşeye ve enerjiye sahiptirler. Onların olduğu bir ortamda somurtmak, surat asmak pek mümkün olan davranışlar olarak gözlenmemektedir.

İkizler Burcu Olumsuz Yanları: En kötü yanları iki yüzlülükleri ve dedikoduculuklarıdır. Bir anda size sinir olup, rahatlıkla dedikodunuzu yapabilirler. Çok fazla sır vermenizi tavsiye etmiyoruz. Sinirlendikleri anda sırlarınızı ortaya dökmekten kesinlikle çekinmeyeceklerdir. Kararsızlıkları ile karşılarında ki insanın tüm sinirlerini bozabilirler. İkincil kişiliklerine karşı her zaman gardınızı alın ve ikinci yüzleri olduğunu asla unutmayın. Bunu kendinizi korumak için hep aklınızda bulundurmalısınız.

İkizler Aile Yaşamı: Maalesef ki burada da iniş ve çıkışları çok fazla olan bir burçtur. Şöyle ki çok neşeli ve mutlu olduğu günlerin yanında, çekilmez, sorunlu günleri de olacaktır. Bu tavırları ile aile fertlerini çileden çıkartmayı başaracaktır. Hiçbir zaman tam anlamıyla insana kayıtsız şartsız olarak güven duygusunu sunmaz. Buda aile içinde sorunlar yaşanmasına yol açar.

İkizler Burcu Aşk: Bir aşk düşünün ki ilk görüşte aşık olduğunuz bir insan, tavırları, duruşu ile ayaklarınızı yerden kesmeyi başaracak ama bir anda sizi yere bırakarak paramparça edecek. Bu işte ikizlerdir. Bu burcun insanları, üstün yetenekleri ile insanları çok çabuk etkiler ve kendilerine aşık edebilirler. Fakat her şey yolunda sonunda aradığım aşkı bulduğum dediğiniz anda öyle bir saçmalık yapar ki tüm hayalleriniz suya düşebilir. Unutmayın verdikleri güvenin yanında ikincil kişilikleri de bir anda tüm güven duygunuzu yok edebilir. Hayatınızda çift karakterli bir insan bulunmaktadır. Ona göre hayatınız boyunca hep dikkatli olmalısınız.

İkizler Burcu Psikolojisi: Psikolojik yönü derinlemesine incelenmesi gereken bir burçtur. Çünkü bu burcun insanları için bildiğiniz çift karakter sahibi olan insanlardır. Bir anda size güzellikler sunabilecekleri gibi bir anda sizi çok mutsuz da edebilirler. Ruh halleri fazlasıyla çelişkili ve değişkendir. Potansiyel depresyon vakalarıdır. Bir anda depresyona kendilerini bırakabilirler. Bu tipte inişli çıkışlı bir yaşamı sürmek, çoğu zaman onlar içinde çok zordur. Çevrelerinde ki insanlar içinde son derece zordur.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir