İskambil Falı Nedir

En çok bakılan ve aynı zamanda da ülkemizde en çok bilinen fal iskambil falıdır. Günümüzde insanların oyun oynamak için kullandıkları kartlar çok uzun zamanlar öncesinde eski insanların geleceği görebilmek amacı ile kullanılırdı. Aslında oyun kartları geleceği görebilmek için üretilmişlerdi.

Kartların anlamlarını öğrendiğiniz zaman sizin için en doğru olan dağılışı daha kolay seçebilirsiniz. Ayrıca sorunlarınıza daha hızlı çözüm bulabilmek istediğinizde de desteden seçeceğiniz kartın anlamını biliyor olmanız gerekecek. iskambil falı bakmak için pek çok kaynaktan yararlanabilir ve kartların taşıdığı anlamları ezberleyerek, yorum yapmaya çalışabilirsiniz.

Ancak unutmamak gerekir ki yalnızca kartların anlamlarını bilmek bir yana hislerinizin de bu doğrultuda yüksek olması ile yorumlar çok daha iyi, ayrıntılı ve güzel olacaktır. İskambil kartları dört element ile yani su, ateş, toprak ve su ile bağlantılıdır ve her bir elemente ait 13 kart yer almaktadır. Üstelik toplamda 52 adet olan kart sayısı da yılın 52 haftasını işaret etmektedir.

İnsanların asla vazgeçemediği unsurlardan biri olan fal, yaşamın içinde yer alan ve geleceğe dair olan varsayımlar bütünüdür. İnsanların geleceğe duydukları merak ve öğrenme arzusu farklı fal çeşitlerinin doğmasına meydan vermiştir. Dünyanın kurulmasından bu yana pek çok değişik araç ve metotlarla fallar bakılmıştır. Bu fal çeşitlerinden yalnızca bir tanesi de İskambil Falıdır.

İskambil kağıtları yalnızca oyun oynamak için değil, fal bakmak için de son derece uygun bir materyaldir. Karosu, sineği, maçası ve kupası hepsi birbirinden değişik anlamlar taşırken, insanların ruhuna kattıkları farklı özellikleri de bulunmaktadır.

Vale, kız ve papaz sayılar ile buluştuğunda insan ömrüne ilişkin pek çok bilgiler vermektedir. İskambil falı nesiller boyu insanların evlerinde yer alırken, özel falcı vasıtasıyla da baktırdıkları özel fallardan biridir. Gerçekçi olan payı son derece yüksek olan ve insanların son derece inandıkları fal çeşitlerinden de bir tanesidir.

İskambil falını kişiler kendileri bakabildikleri gibi, profesyonel falcılara giderek de geleceklerini öğrenmeye çalışmaktadırlar. Ancak günümüzde her türlü fal internet üzerinden de son derece rahat bir şekilde bakılabilmektedir. İskambil falına bakılırken öncelikle desteden kendiniz için kağıtlar çekiyorsunuz ve çekilen kağıdın yorumu yapılıyor.

Kağıtları ve anlamlarını bilmek bu manada önemli bir durumdur. Bu ayrıntılara da sahip olduğunuzda ister tek bir karttan, dilerseniz 10 karttan ya da daha çok iskambil kağıdından fal kapatabilir ve aklınızdaki soruların yanıtlarını bu açtığınız kartlardan cevabını alabilirsiniz.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir