Kahve Falı Nasıl Bakılır

Kahve Falı Bakmak, Kahve Falı Baktırmak, Kahve Falı Nasıl Bakılır?

Buradaki bilgi kendi tarafımdan yazılıyor olsa da uzun zamandır bakım yapan teyzelerden almış olduğum bilgiler ile yazdığımı bilmenizi isterim. Bu makalemi okuduktan sonra eminim ki artık daha çok keyif alacaksınız. Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki her ne kadar altın da kehanet olsa da bunun amacı tamamen kişilerin Sohbet etme amacı olmasıdır. Eğer ben hemen istiyorsan Kahve Falı baktırabilirsin.

Her ne kadar geçmişten günümüze bu şekilde gelmiş olsa da tabi artık insanlar bunu internet aracılığı ile pazarlama stratejisi doğrultusun da ücretli olarak bakmaktadır. Benim burada amaçladığım ise bunun bilincinde olmanızı sağlamak ve sonucun da keyifli ayrılmanızdır. Unutmayın ki herşey biz insanlar için vardır. Şimdi gelelim konumuza:) Fal Nasıl Bakılıyor sorusuna beraber cevap bulalım.

Fincanı kapattıktan sonra başımızın üstünde saat yönünün tersine 3 kere neden çeviriyoruz.

Bunu yaptıktan sonra fincanı ters çevirmemiz gerekiyor. Bunu yaptığımız esnada “Kahve-i pir kalbime gir, kalbimden çık falıma gir” dememiz gerekiyor. Bunu neden yaptığımızı sorduğum da ise aldığım cevap: Bu aslında işlemin en önemli kısmı. Önemli olan falına bakılan kişinin ne dilediğidir. Bakan kişi bu esnada almış olduğu elektrik ile daha sağlıklı işlem yapabiliyor. (muş) 🙂

Fincanı çevirdikten sonra neden üzerine bozuk para koyulur

Evet bunu yapmamın asıl amacı çevirmiş olduğumuz fincanımızın daha hızlı soğuması ve kısmetimizin kaçmamasıdır. Bu da kehanetlerden biri olsa da çok kullanılan bir yöntemdir. Bugün baktığınız da neredeyse tüm bakım işlemlerinde bu uygulanır. Bu esnada nedenini sorsanız da pek bir cevap alacağınızı sanmıyorum. Bunun da nedeni kişiler bazı durumlar da bunu yaptıkların da kötü enerjinin yok olduğuna inanırlar. Bu nedenle işlem esnasın da söylemek istemezler.

Falına bakılan kişinin arkasından vuracak şekilde durulur

Evet şimdi bir çoğunuz buna şaşırdınız bu da nedir diye. Bunu çoğu kimseler bilmez ancak bakım yapan kişi ışığa doğru durulmasına inanır. Bu sayede fincan da ışık verici ileriye dönük daha umut verici işler çıkabilir. Bunun nedeni de çoğu falcı ışığın yansıması ve gelişi ile daha çok verim alınacağına inanır. Bu arada fincanı 10 dakika beklettikten sonra artık açmaya sıra gelecektir.

Fincanı Açarken neyse halim o çıksın falım neden diyoruz

Şimdi geldik işin en önemli kısımlarından birine Burada bazı zamanlar da fincanı tabaktan ayırmak istediğiniz de açılmayabilir. Tabi açılır ancak biraz daha Sizi zorluyor olabilir. Bu durum olduğun da şöyle demeniz gerekiyor. “Aa bu padişah falı dilek kabul olacak” Bunu dedikten sonra fincanınızı gönül rahatlığı ile açabilirsiniz. Fincan sapının olduğu yerden saat yönüne doğru yorumlamaya başlıyoruz.

Ayrıca sap tam karşıdayken sağında kalan kısım olumlu solunda kalan kısım olumsuz olarak değerlendiriyoruz. Bunun yanı sıra fincanın dip kısmında kalanları uzun zaman içerisinde yukarıda kalanları ise daha çabuk gerçekleşecek şeklinde yorumluyoruz. Bunları yapabilmek için tabi ki en önemli noktaları bilmeniz gerekiyor. Bunlarda figürlerdir. Şimdi onları inceleyelim

Kahve Falı içindeki Semboller nelerdir?

1) Telve Önemli!

Neden önemli diye soranları duyar gibiyim. Pişmediğin de iyi birşey olmayacağına inanılır ve tat olarak da istenileni vermediği için iyi yorumlanmaz.

2) Kıvam Şart

Afiyetle içilen kahve, çok az miktarda sulu bırakılır. Eğer çok akışkan veya katı olursa fincan içinde şekiller oluşmaz. Fal Yorumu kısmına da bakarak bunları görebilirsiniz.

3) Fincan Kapansın

Kahve falı bakanların en çok dikkat ettiği detay ise fincanın kapanma şeklidir. Fincanı kapatırken kendinize doğru kapatıp bu sırada dilek tutmanız gerekecektir.

4) Fincan Soğusun

Fincanı bir müddet soğuduktan sonra açmalısınız. Soğumasını hızlandırmak için fincanın tabanına yüzük veya bozuk para koyabilirsiniz.

5) Fincan Açılsın

Şimdi sıra soğuyan fincanı açıp yorumlamaya geldi. Eğer ilk alışınızda fincan ve tabak zor ayrılıyorsa falınız padişah falı olmuştur ve tutulan dileğin gerçekleşmesi daha yakındır.

6) Yön Önemli

Fincanı tutma yerinden tutun ve aydınlık bir ortamda incelemeye başlayın. Fincandaki görselleri saat yönünde takip etmeyi unutmayın.

7) Odaklanın

Fincan içine odaklanırken tüm stresinizi ve aklınızdakileri unutun. Çünkü fal bakanların rahat bir zihin ile bakması daha kabul edilir. Fala bakan kişinin duyguları yorumlarına yansıyabilir.

8) Gözlemleyin

Kahve falında bilinen iyi ve kötü yorumlar şöyle fark edilir: Fincanı sapından dik tutun. Yani fincan sapı altta kalmalıdır. Sağda kalan şekiller iyi düşünceler, solda kalan şekiller ise olumsuz yorumlar olacaktır. Eğer fincan dibinde bolca telve kaldıysa, kahveyi içen kişinin birtakım stresler içinde olduğu söylenir. Fincan dibi temiz ise fal sahibinin gayet huzurlu olduğu ifade edilir.

Kahve falına bakan kişinin gördüğü şekiller, fincanın ağız kısmına yakınsa bu şekillerin hayata yansıması daha kolay olacaktır. Fincanın dibi uzak zamanı, ağız kısmı ise çok yakın zamanı anlatır.

Ayrıca kadınların 6. hisleri hormonlardan dolayı daha baskın olduğu için genellikle fal bakan kişiler kadın olur. Şekilleri yorumlamakta kadınların daha etkili olduğu söylenir. Annelik duyguları ve 6. his ile bakılan kahve falları, şekillerin daha iyi yorumlanmasını sağlar.

Kahve Falı Sözlüğü

Türk kahveleri içildi, stresler atıldı şimdi kahve falında oluşan şekiller yorumlanacak. Sizler için hazırlanan kahve falı sözlüğünden yola çıkarak kahvenizin size anlatmak istediklerini kolayca yorumlayabilirsiniz:

Fil

Kahve falında fil yorumlanması çalışanların işinde yükseleceğini ifade eder. Fil yenilik ve ilerleme anlamını taşır.

Deve

Kahve falında deve görenlerin çok yakın zamanda maddi durumunun çok daha iyi olacağı bilinmektedir. Devenin boyutuna göre maddiyatın da düzeldiği ifade edilir. Deve, maddi açıdan yenilenmeyi ve toparlanmayı anlatır.

Tavşan

Çok duygusal kişilerin kahve falında tavşan görülür. Tavşan ise bir süre stresli zamanların yaşanacağını haber eder. Duygusal geçişlerin yoğun olduğu bir dönemde, kişinin çevresine dikkat etmesi tavsiye edilir.

Geyik

Kahve falında geyik varsa, o kişinin hayatının düzeleceği ve çok huzurlu günler geçireceği söylenmelidir. Aile içinde neşeli günlerin başladığına işarettir. Geyik güzel gelişmeleri temsil eder.

Kaplumbağa

Kahve falında kaplumbağa şeklini gördüyseniz hayatınızdaki eksik parçalar tamamlanıyor demektir. Maddi ve manevi çöküşleri kısa süre içinde toplayacağınızı ifade eder. Güzel günlerin ve haberlerin işaretidir.

Ördek

Kahve falında ördek olan bir kişinin bu aralar şanslı dönemde olduğu belirtilmelidir. Planlarının gerçek olacağını söylenebilir. Ördek şansı ve parayı temsil eder. Sabırlı bir bekleyişin sonunda kişinin istediklerini yapmasını anlatır.

Horoz

Kahve falında horoz görmek, müjdeli bir haber alacağınıza işarettir. Belki bir torun haberi belki de bir kısmet haberi gelebilir. Horoz sizi yeni güne uyandırır. Yeni bir gün ise yeni bir başlangıç demektir. Horoz çıkan fallarda güzel haberler çok yakındır.

Baykuş

Kahve falında baykuş olması olumsuz bir habere işaret olmaktadır. Kişinin çevresine ve adımlarına dikkat etmesi gerekecektir. Fal bakan kişinin bu durumu açıklaması endişe edici olmamalıdır. İyi şekilde yorumlanmayan baykuş, kötü günlerin geleceğini ve tedbir alınması gerektiğini ifade eder.

Denizkızı

Kahve falı deniz kızı olan kişinin bu sıralar çevresine dikkat etmesi gerektiğini söylenmelidir. Çünkü denizkızı, çift karakteri temsil eder. Kişinin çevresinde iyi görünüp fesatlığı sürdüren biri olabilir. Bu nedenle çok güven vermeyen kişilerle samimi olunması tavsiye edilmez.

Zürafa

Kahve falında zürafa görmek, tıpkı zürafa gibi dik başlı olmayı temsil eder. Kahve sahibinin biraz inat ve kibirli olduğu anlaşılır. Çünkü kahveye duygular da yansır.

Kedi

Halk arasında kediler nankör olarak bilinir. Uysal bir hayvan olan kedinin nankör olması fala da yansımaktadır. Kahve falında kedi şeklinin oluşması ise iki şekilde yorumlanır. Ya kişiye yapılacak bir haksızlık olacaktır ya da kişi için bir iyilik yapılacaktır.

At

Kahve falında at görmek, yakın zamanda hayırlı işlerin gerçekleşeceği ve tutulan dileklerin kabul olacağını ifade eder. Eğer fincanda ufak bir at varsa, içinizi rahatlatabilirsiniz. Çünkü kısa zamanda çok iyi haberler alabilirsiniz. At, murat demektir. Murat ise insanın hayatında oluşan güzel başlangıçlara işarettir.

Göz

Kahve falında göz görmek çok kolaydır. en kolay oluşan şekildir. Göz genellikle kıskançlık ve hırs duygusunu ifade eder. Eğer bu göz ağlayan göz şeklinde ise kişinin bir süre üzüleceği haber verilir.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir