Koç Burcu Özellikleri

Koç Burcu ( 21 Mart – 19 Nisan )  Genel Özellikleri

Astrolojinin yaramaz çocuklarıdır Koçlar. Hiperaktif yapılarını renkli kişilikleri ile süslerler ve her girdikleri ortamda ben buradayım diyecek kadar iddialı bir görüntü sergilerler. Siz siz olun, bulunduğunuz ortamda bir Koç varsa onunla asla yarışa girmeyin. Çünkü başarılı olma gibi bir şansınız bulunmamaktadır. Bu burcun kadını da erkeği de dikkat çekmeyi çok sever ve hep ön planda olmayı başarırlar. Çok kalabalık bir ortamda konuşmaları ya da şen kahkahası ile insanları etrafında toplamayı başaran birilerini görüyorsanız emin olun ki bunlar Koçlardır.

Yalnız kötü bir özellikleri vardır; oda ilginin kendilerinden kaydığını hissettikleri anda tribe bağlayabilirler. Böyle durumlarda da hiç çekilmez bir yapıya bürüne bilirler. Astrolojinin ilk burcu olan Koç Burcu insanı, yüksek enerjileri ile herkesi kendisine hayran bırakabilir. Çok kolay aşık olunabilecek bir karizmaya sahiptirler. Fakat bir anlık sinirleri ile de sizi yerle bir edebilirler. Sevgiye ve ilgiye doymayan, şımarık bir yapıları vardır. Bu şımarık yanları bile insanları kendilerine çekmek için onlara verilmiş bir tılsım gibidir.

Koç Burcu Erkeği; Bu burcun erkekleri son derece yakışıklıdır ve etkileyici bakışlara sahiptirler. Sadece bakışları ile bile kendilerini ifade edebilen bu erkekler, çokta havalıdır. Karizmalarının ve etkileyici kişiliklerinin fazlasıyla farkındadırlar. Bu özelliklerini karşı cinsi etkilemek için kullandıkları gibi iş ortamlarında, arkadaş çevrelerinde vs de kullanmaktan çekinmezler. Bu sayede insanlar içinde ki popülerliklerini kolaylıkla yükseltebilirler.

Çok zeki olan burç erkekleri sizi istediği şekilde etkisi altına alıp, konuşmaları ile dikkatinizi kendisine kilitleyebilir. İkili ilişkilerde insanları nasıl etkileyebileceğini en iyi bilen burçtur. Fakat bunun yanında bir anlık sinirle de tüm kontrolünü kaybedebilir. Böyle durumlarda da çok kırıcı bir yapıya sahip olabilir. Dikkatle yaklaşılması gereken ve güvenirken temkinli davranılması gereken bir yapıya sahiptirler.

Koç Burcu Kadını; Bu burcun kadınlarında farklı bir ışık vardır. Renkli kişilikleri ve iddialı giyimleri ile girdikleri her ortamda ben buradayım demeyin seven bir yapıları vardır. Evde oturmak, sakin ortamlarda zaman geçirmek hiç onlara göre değildir. Enerjilerini atabilmek için hep hareketli ve enerjisi yüksek ortamlarda olmaktan keyif alırlar. Bu bayanların hayatlarında olan erkeklerin işleri oldukça zordur. Çünkü kolay tatmin olmazlar. Ona bir hediye alırken 2 kere düşünmelisiniz. Maddi değeri olmayan, çarpıcı ve dikkat çekici bir hediye değilse hediyeniz, zahmet edip hiç vermeyin. Çünkü basit hediyelerle tatmin olacak bir yapıya sahip değildirler.

Bunun yanında son derece doğal bir kadındır. İç güdüleri o an ne yaşamasını söylerse hiç düşünmeden o düşünceyi yaşamaya başlar. Bu düşüncenin ona zarar verebileceğine aldırış dahi etmez. İsteklerini gerçekleştirmeyi her şeyin önünde tutar. Ben duygusu çok yüksektir. Onun içinde hayatlarında ki kişinin asla onların önünde olmasına tahammül edemezler.

Koç Burcu İş Hayatı; Her zaman önde ve lider olmayı seven bu insanlar, iş hayatında da gözde olmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Onlar için başarı = takdir edilmektir. Azimli olmalarının, çok çalışmalarının en önemli nedeni hep hayatta başarılı olmanın verdiği, taktir edilme duygusunu yaşamak olduğunu bilirler.

İş dünyasında çok emek vermelerine karşılık, emekleri bir türlü taktir görmüyorsa, başarıları düşer. Yavaş yavaş sorunlu ve geçimsiz bir personel halini alırlar. Fakat tam tersi durumda başarılı ve taktir edilen bir personel olmayı başarırlarsa, kimse onların hızına yetişemez. O iş yerinin en gözde elemanı olmayı başaracaklardır.

Koç Burcu Ekonomi Hayatı;  Maalesef ki burç insanları göz önünde olmayı çok önemsedikleri için bazen haddinden fazla masraflı olabilirler. Beğenilmek için gereksiz masraflara girip, gereğinden çok fazla alışveriş yapabilirler. Bu konuda da bazen çok bencil olabilirler. Çevrelerinde ki insanların önünde olabilmek için giyinmeyi ve bakımlı olmayı bir silah olarak kullanabilirler. Bu konuda da haddinden fazla iddialı davranabilirler.

Koç Burcu Olumlu Yanları; Burç insanları son derece sevecen ve sıcak kanlıdır. İnsanların yardımına koşmaktan kesinlikle kendilerini alıkoymazlar. Girdikleri ortamlarda pozitif enerjileri ile çok kısa sürede dost ve arkadaş edine bilirler. Arkadaş ortamlarının vazgeçilmez, sıcak tipleridir.

Koç Burcu Olumsuz Yanları; Bu burçta ki insanlar hep önde olmayı arzuladıkları için bazen çok kırıcı olabilirler. Bir kişinin kendilerinden daha çok dikkat çektiğini fark etmeleri, o insanı onlar için potansiyel düşman konumuna sokabilir. Düşmanlarına karşı da son derece acımasız ve ketum davranabilirler.

Koç Burcu Aile hayatı; Aile içinde çok sevilen bir yanları vardır. Evin hiçbir zaman büyümeyen küçük yaramazları olurlar. Yaşları büyüse de anne, baba olsalar da ailelerinde her zaman bir küçük çocuk ilgisi ile karşılaşırlar. Çünkü bu insanların mutluluk kaynakları sevgidir. O güçlü sevgiyi de temelde aileden alırlar. Aileleri her zaman için sevgiye muhtaç olan yanlarını bilir ve diğer aile bireylerinden biraz daha fazla ilgi gösterirler. Bu sayede hem aile ilişkileri çok sıcak olur hem de aile bireyleri arasında ki yerlerini hep sağlam tutarlar.

Koç Burcu Aşk Hayatı; Bir ilişki düşünün ki hayatınızda ki insan hem ben merkezci olacak hem de tutkusu ve ilgisi ile ayaklarınızı yerden kesecek. Bunların hepsini size sadece Koç insanı yaşatabilir. Bu burcun insanı aşkını çok tutkulu yaşar. Hayatlarına aldıkları insanı kendi yörüngelerine öyle bir bağlarlar ki, o yörüngeden uzaklaşmak gibi bir şansları olamaz. Fakat bunun yanında ben merkezcilikten de asla vazgeçmezler. Yani onları mutlu etmek istiyorsanız, ilişki de asla onların önüne geçmeyeceksiniz. İlişkiyi taşıyan ve yücelten kişinin hep kendileri olduğunu hissedecekler. İpler onun elinde olacak ama sizde ilginizle onu hep tatmin edeceksiniz. Tabloya insan bakınca çok bencil bir ilişki olduğunu düşünebilir. Evet bu burcun insanı ilişkisinde gerçekten bencildir. Fakat bunu o kadar güzel yapar ki size çok normalmiş gibi gelebilir. Olur ya bir gün ayrılık girerse aranıza, işte o zaman şunu dersiniz ” Ben bu ilişkinin içinde bir hiçmişim”. Fakat ayrılık vs olmadıktan sonra bu burcun insanının büyüsüne kapılırsınız ve ayaklarınız yerden kesilmiş şekilde ilişkinize devam edersiniz.

Koç Burcu Psikolojisi; Burçlar içinde en çok ben merkezine sahip burçtur. Çok popüler ve sıcak kanlı olduğu için etraflarında haddinden fazla arkadaşları olur. Fakat bu ben merkezcilikleri yüzünden çok fazla gerçek dost bulamazlar. Çünkü gerçek dostları bu yönlerinden dolayı onlardan uzaklaşırlar. Böyle durumlarda da hemen çöküntüye uğrayan ve yalnızlığı asla kaldıramayan bir yapıları vardır. Yalnızlık onlar için başarısızlıkla eş değerdedir. Asla yalnızlığa katlanamazlar ve bu duygunun karşısında ezilirler.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir