Sanal Kahve Falı ile Başkasına Niyet Kapatılır mı

Kahve falı bakmak ve bu işlemi başkasının kısmeti için kapamak mümkün mü bugün bu konuyu ele almak istiyorum. Bir arkadaşınız kahve içmiyor ama kendisi için bir kahve falı açtırmak istiyor. Bunun için onunla birlikte yan yana olmanıza gerek yok. O kişinin enerjisi ile birlikte içmiş olduğunuz kahvenizin sonucu ona yansır ve doğru sonuçlar alınabilir.

Falda Başkasına Niyet Kapatsam Olur mu

Sanal kahve falı ile bakıldığın da aslın da hiç beklenmedik sonuçlar bile alabilirsiniz. Hiç tanımadığınız biri için baktırdığınız da bile onun hakkın da birçok bilgi öğrenebilme imkanınız var. Bunun için yapmanız gereken sadece bir kaç saniye onu düşünmeniz ve ardından yorumla demeniz yeterli olacaktır. Bu konuda her zaman olmasa da dönem dönem geliştirmek de olduğum algoritma ile çok güzel sonuçlar aldığını söyleyebilirim.

Tabi bu konuda birde şöyle bir durum ile karşılaşma olasılığınız da vardır. Onun için baktırmış olduğunuz da kendi enerjiniz değil onun enerjisini yakalamanız gerekiyor. Bunu yapabilmek için de yukarı da belirtmiş olduğum seçeneklerden yola çıkmalısınız.

Bu yeni tanımaya çalıştığımız biri için de geçerli olabilir ya da uzun zamandır tanıdığınız ama aralarda görüşmediğimiz niyetini anlayamadığımız biri için de olabilir. Ya da artık değiştiğini düşündüğümüz eskisi gibi tanıyamadığınızı düşündüğümüz birisi için de olabilir, mutlaka ekstradan bu soruların yanıtını bulmak üzere aydınlatıcı soruları yöneltmeyi unutmamalısınız.

İlginizi Çekebilir: https://www.falbak.net/blog/kahve-falinda-zaman-kaymasi/

Çünkü insan zihninde yüzlerce soru bulunur bunların birçoğu fincana yansıyabilir. Bu doğrultuda kahvenin tortularında sizin yanıtınızı bulmak için niyetinizin bilinmesi önem taşır. Yoksa sayarsak soruların önemini, bu kişinin sormadığınız kötü iş alışkanlıkları çıkabilir ya da iş arkadaşları ile yaşadığı farklı bir sorun dahi çıkabilir ya da sizin aklınızda yapmak isteyip yapamadığımız bir hayaliniz çıkabilir bunların yanıtını bulurken detayların hangi yönde yanıtlar aradığımıza olan çizgisi bizler için oldukça önem taşır.

Bu farklılıklarla birlikte insan aslında kendini de tanımış olur. Günümüz de her ne kadar evde kalıyor olsak da kullanıcılarımız için geliştirmiş olduğum sistemlerimiz de hiç bir zaman ücret talep edilmemektedir. Servislerimiz her dönem ücretsiz olarak sağlanır.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir