Tarot Kartlarını Temsil Eden Burçlar

Tarot Kartlarını Temsil Eden Birçok Burç Vardır. Şimdi Hangi Kartlar Temsil Eder Öğrenelim

Tarot uzun yıllardır kullanılan Astroloji yöntemlerinden biridir. Burada işlenecek olan konu her ne kadar bir birlerine yakın olsalar da Tarot Kartları farklı anlamlar taşıyabiliyor. Bunun da burada işlemek amacı ile oluşturmuş olduğumuz konumuz da temsil eden burçları görebilirsiniz. ilgili konu hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız dilerseniz Tarot Falı Nedir yazımıza bakabilirsiniz.

Koç burcunun ilk burç olduğu gibi İmparator kartı da tarot kartlarının ilkidir. Özellikleri açısından da birbiriyle uyumludurlar.

Aziz tarot kartı ve Boğa burcu da eskiye bağlılıkları açısından ve vicdanın ön plana çıkmasından dolayı benzerlikler taşırlar. Aziz tarot kartı her yönüyle Boğa burcunu temsil etmektedir.

İkizler burcu çok değişken bir yapıya sahiptir. Aşıklar tarot kartı da adından anlaşılacağı gibi aşkı, sevgiyi temsil eder. Ama asıl temsil ettiği durum iki durumun arasında kalmaktır. Bu anlamda ikizler burcu özelliklerini oldukça fazla şekilde taşır.

Yengeç burcu olan tarot kartı, savaş arabası tarot kartıdır. Yengecin alıngan, duygusal, ayrıntıları önemseyen ve enerjisini hemen her sebepten kaybedebilen yapısının daha olgunlaştığı halini Savaş arabası tarot kartı temsil eder.

Güç tarot kartı ve Aslan burcu benzer şekilde özgüveni temsil etmektedir. Şans daima güç tarot kartının ve aslan burcunun yanındadır.

Ermiş tarot kartını, Başak burcu temsil eder. Ermiş tarot kartı iç dünyaya dönüşünde bilgili ve tecrübeli Başak burcunun özelliklerini taşır.

Terazi burcu uyum ve dengenin burcudur. Adalet tarot kartı da her türlü iyiliğin ve kötülüğün bir karma gibi bizi bulacağını temsili eder. Adalet de bir uyum ve denge içerisinde gerçekleşir.

Ölüm tarot kartı ciddi bir karttır. Tıpkı Akrep burcu gibi. Ölüm kartı gerçek bir ölümü temsil etmez. Bir şeyin bitip başka bir şeyin başlamasını temsil eder. Akrep burcunun özelliklerinin arasında da onun rahatsız eden her şeyi bitirebilmek vardır.

Denge tarot kartı ve Yay burcu tüm duygulara kucak açar. Her bir duyguyu kabul edebilmeyi ve yaşamayı temsil ederler.

Şeytan tarot kartı olumsuz durumlar için uyarı mahiyetindedir. Oğlak burcu da iradeli bir burç olarak Şeytan kartının kişilik özelliklerine uyumludur.

Kova burcunu temsilen yenilikleri temsil eden tarot kartı yıldız tarot kartıdır. Umudun, ilhamın geleceğine işaret ederler. Kova burcu yeniliklere adım atmaya hazırdır.

İyimser Balık burcu son sıradaki burçtur. Balık burcu geçmişi bir kenara bırakıp ilerlemeyi hedefler ve Ay tarot kartı da ilerlemeyi temsil eder.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir