Tarot ve Kahve Falı ile Tüm Sinirlerden Kurtulun

Evet yanlış duymadınız. Kahve falı  sinirli olduğumuz zamanlar da bizim için çok iyi bir meditasyon aracı olabilir. Tabi bazı dönemler ücretli yönlendirmeler ile kendimizi zorlanmış hissediyor olsak da biz burada en iyi şekilde size hizmet verirken aynı zaman da hiç bir ücret de talep etmiyoruz. Tabi ki günümüz teknolojisi kullanılarak geliştirilen bu sistem için harcamış olduğumuz zaman ve emek karşılığın da bir teşekkürü hak ettiğimizi düşünüyoruz. Başlıktan da anlaşılacağı gibi konuyu biraz daha detaylandırmamız gerekirse, Güne başladığımız da dünden kalan bazı sorunlarımızla birlikte uyumanın vermiş olduğu stresle uyanmamız gayet normal.

İlginizi Çekebilir: https://www.falbak.net/blog/tarot-ve-elementlerin-iliskisi/

Bu durumu aslında hiç bugüne bırakmadan çözebilirsiniz. Bugün bir arkadaşınızla akşam olduğun da her ne kadar pandemi dönemi olsa da geliştirmiş olduğumuz sistemle bir araya gelerek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Bir de bu işin kart ile olan kısmı var tabi. Bu da bildiğiniz gibi Tarot Açma sistemidir. Burada kartları bildiğiniz sürece kendiniz de bakabilirsiniz. Bizim geliştirmiş olduğumuz Tarot sistemi de tamamen ücretsiz olarak size en iyi kart seçimini sunar.

Sanal Kahve Falı ile Tüm Günün Yorgunluğunu Unutabilirsin.

Benim için gün yoğun geçtiğin de akşam eve geldiğim zamanlar da pek konuşmam ve yemekten önce hemen bir kahve içmek isterim. Tabi bu sizin keyfinize ve damak tadınıza göre değişebilir. Siz yemekten sonra da içebilirsiniz. Kahvenizi içtikten sonra cezvenizi artık ters çevirmeye falan ihtiyacınız yok. Çünkü burada bizim sistemimiz devreye giriyor.

Sanal Kahve Falı keyfi! arkadaşlarımızla birlikte geliştirmiş olduğumuz ve hala üzerinde çalışmalar yaptığımız bu sistem tamamen ücretsiz olarak çalışır ve size duymak istediklerinizi değil doğru bir karakter analizi ile en iyi sonucu vermeye çalışır.

Tarot ile Dilediğin Kadar Kart Açılımı Burada

Tarot kartlarında asılan adam en gizemli kartlardan biridir. Bir süreliğine dünyevi olaylardan ve tasalardan uzaklaşılması gerektiği mesajını verir. Hiç bir harekete geçmeden içimizdeki boşluğa yönelmemizi, kendimizi keşfetmemizi, vazgeçilmesi gerekenden vazgeçmemizi, sabrı ve teslimiyeti seçmemizi işaret eder.

Daha derin bir deneyim kazanıp ruhun olgunlaşması için bu eylemsizlik süreci şarttır. Şimdi yukarı da bahsetmiş olduğumuz gibi kendi açılımınızı da yapabilirsiniz. Bunun için arkadaşlarınızla bir arada olmanıza gerek kalmadan onlarla uzaktan da iletişim halinde olarak dilediğiniz kadar bakabiliyorsunuz.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir