Tek Kart Tarot Falı Açılımı Nasıl Bakılır

Tarot konusun da daha önce de belirli açıklamalar yapmıştım. Bugün gelen soruların tek kart tarot falı, nedeniyle bu konuyu ele almak istedim. Günümüze kadar uzanan tarot yöntemi ile fal bakmak en eski kehanet yöntemlerinden biridir. Hayatımız için gelecek konularını ele alan bu sistem artık internet üzerinden de yapılmaktadır. Kartların açılımı ile birlikte kişiler sormuş oldukları sorulara göre cevaplar alabiliyorlar. Burada belirli kriterler vardır.

Bunun için yapmanız gereken en önemli durum açılım yapmadan önce belirli bir süre düşünmeniz gerekiyor. Bu olaya konsantre olmak açısından iyidir. Bu durum sayesinde beklenen den çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Tabi diğer bir kriter ise sorulan soruların samimiyetle ve doğru olması gerekir.

İlginizi Çekebilir: Tarot Falı Nedir

İnsanlar bazen duygusal bazen de fiziki olaylar sebebiyle kendilerini kararsız durumlar içerisinde bulabilirler. Kararsız durumların yaşandığı zamanlarda ise kafalarındaki karışıklık için net bir cevap ararlar. Bu tür zamanlarda direkt bir yanıta ulaşılmak istenildiğinde en keyifli ve kolay seçenek Tek Kart Tarot Falı’dır. Tek kart açılımı ile yapılan bu fal, diğer açılımlara kıyasla en net cevabı veren fal çeşididir. Diğer açılımlardan farklı olarak yalnızca bir kartın yorumlaması yapılmaktadır. Kafadaki problem ve karışıklık ne ise tek bir kart onu çözüme ulaştıracak cevabı açıklayacaktır.

Tek kart açılımında öncelikle falı baktıracak kişinin kafasındaki sorunun net olması gereklidir. Karmaşık durumların değil, cevabı net olan sorular için tek kart açılımı yapılmaktadır. Bu sebeple öncelikle fal sahibi kafasındaki soruyu, cevabı evet ya da hayır olacak şekilde belirlemelidir. Daha sonra iyice karıştırılan deste arasından bir adet kart seçimi yapılmalıdır. Ayrıca Fal Çeşitleri arasın da en popüleridir.

Kart seçimi yapılırken konsantre olunmalı, kafadaki soruya odaklanılmalıdır. Daha sonra çıkan kart anlamına göre yorumlanmalıdır. Çıkan kartın iyi ya da kötü anlamlı olması cevapta büyük bir belirleyici etkiye sahiptir. Bu sebeple kart yorumu sırasında cevabın ne olduğu kolaylıkla anlaşılabilmektedir.

Fal yorumu yapılırken kartın düz ve ters anlamlarına dikkat edilmelidir. Örneğin; Asılan Adam kartı düz çıktığında olumsuz bir anlama sahiptir. Ancak Asılan Adam kartının ters çıkması, durumu olumlu hale getirecektir. Çünkü; Asılan Adam’ı ters çevirmek aslında onun doğru pozisyona gelmesi anlamını taşır.

Tarot falında tek kart açılımı ile net cevaplar alınmaktadır. Bu sebeple bu açılımın en iyi sonuç verebileceği durumlar öncelikle iki seçenek arasında kalınan durumlardır. İki seçenek arasında karar verilemediğinde Tek Kart Tarot Falı en iyi sonucu verecektir. Önemli kararlar alınacağı zaman bir yol göstericiye ihtiyaç duyulduğunda da en etkili sonuç, yine tek kart açılımı ile alınmaktadır.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir