Terazi Burcu Özellikleri

Terazi Burcu ( 23 Eylül – 22 Ekim ) Genel Özellikleri

Astrolojinin en elit yıldızlarıdır Teraziler. Aslında hayat onlara güzeldir demekten insan kendini alamıyor. Şöyle ki bu burcun insanı her şeyden önce güzelliğine, fiziğine, spor aktivitelerine ve sanatsal yanına ağırlık veren, kaliteli kişilerdir. Yaşam tarzları bakımından dünyanın en kaliteli yaşayan insanları bu burçtadır. Yaşlılıklarını bile hesaplar ona göre spor etkinliklerinin içinde yer alırlar. Güzellik onlar için vazgeçilmez bir tutkudur. Güzelliklerinin hep farkındadırlar ve onu sonuna kadar kullanırlar. Onu size sevimlilik maskesi altında sunarlar ki siz onların sevimliliğine çarpıldığınızı düşünürken o sizi aslında güzelliği veya yakışıklılığı ile fethetmiştir.

Sürekli spor yaptıkları için çok atletik bir yapıları vardır. Çok önemli bir konu tartışılırken, eğer o konu onları ilgilendirmiyorsa hiç oralı bile olmazlar. Kendi dünyalarının içinde yine kendileri ile alakalı bir düşünceye yoğunlaşırlar. Aynaya baktıkları zaman kendilerini çok beğenirler. Güzellik onlar için her zaman beslenmesi gereken bir bitki gibidir. Beslemezsen, küser ve solar. Bunu yaşamamak için her zaman kilolarına dikkat ederler, spor aktivitelerinin içinde olurlar. Bakım ve şık gözükmek apayrı bir anlam taşır onlarda. Hiç kimse kıyafeti bu burcun insanı kadar güzel taşıyamaz. Atletik fizikleri ile kadınları da erkekleri de çok şık kıyafet taşırlar. Hemen her konuda iyi övgüsünü alabilen ender burçların başında gelirler.

Terazi Burcu Erkeği: Olması gerekenden çok daha dürüst, iyi niyetli ve sempatik insanlardır. İyilik ve güzelliğin birleşmesi gözüyle bakar çevrelerinde ki insanlar onlara. Her konuda iyimser yaklaşımları ile çevrelerine pozitif bir enerji yayarlar. Son derece kibar ve duygusal insanlardır. Duygusallıklarından kaynaklı olarak ufak tefek konularda alınganlıkları olabilir. Böyle durumlarda gönüllerini incitmeden tamir etmek sizi kesinlikle çok zorlayacaktır. Çünkü öyle narin bir kişilik vardır ki karşınızda onu incitmeye korkarsınız. Onu kırıp, dökmeden toparlamak bazen sizi yorsa da, bir gülüşleri ile size tüm yorgunluğunuzu unutturabilirler. Karşı cinste ilk baktıkları şey nezaket, kibarlık ve toplumda zarif bir duruştur. Bunlar bu burcun erkeği için çok önemlidir. Yanlarında taşıyacakları kadınların kendilerini tamamlaması gerektiğine ve uyuma inanırlar. Zıt kutuplar birbirini çeker inanışı bu burç için geçerli değildir.

Terazi Burcu Kadını: 100 Kadını bir araya toplayın, içlerinden en güzel ve alımlı 10 kadını seçin. İstisnasız bu 10 kadının ya tamamı ya da bir iki fireyle büyük bir bölümü Terazi kadınları olacaktır. Allah vergisi çok güzel bir fizikleri vardır. Bunun yanında birde kendilerinin güzelliğe verdiği önem hesaba katıldığı zaman, çokta bakımlıdırlar. Spor yaptıkları içinde fit bir vücuda sahiptirler. Çok hoşsohbettirler. Konuşurken sizi kesinlikle sıkmazlar. Entelektüel muhabbetleri ile ilk görüştü aşkı size yaşatırlar. Zaten öyle bir tılsıma sahiptirler ki, onları görüp de aşık olmayacak pek az erkek vardır. Bu alımlı bayanlar güzelliklerinin de fazlasıyla farkındadırlar. Gerek duydukları zaman güzelliklerini de hiç çekinmeden bir erkeği ayarlamak için kullanabilirler. Belki de tek kötü özellikleri, uzun soluklu ilişkilerden çabuk sıkılırlar. Güzelliklerinin de onlara vermiş olduğu özgüvenle, hemen başka aşklara yelken açabilirler. Sanat açısından da son derece becerikli, her sanat dalına yatkınlığı olan özel insanlardır.

Terazi Burcu İş hayatı: Onlar için başarılı olmak vazgeçilmez bir tutkudur. Başarılı olabilmek içinde ellerinden gelen her gayreti sergilerler. Başarısızlık kitaplarında yazmaz. İş yerlerinde sevilen ve her zaman kaliteli kişilikleri ile patronları tarafından çok sevilen ve kollanan şanslı elemanlardır. Bu durum bazen iş yerinde kıskançlığa neden olsa da, her zaman kıskanılmaya müsait olan Teraziler, kıskançlıkla nasıl başa çıkacağını çok iyi bilir. Bu tip sıkıntıları iş ortamından çok kolay bir şekilde uzaklaştırır.

Terazi Burcu Ekonomik Hayatı: Her ne kadar Teraziler içinde para amaç değil araç olsa da, yüksek tutku ve isteklerini gerçekleştirebilmeleri için gereklidir. Daha doğdukları andan itibaren kendilerine bir star ışığı yaratırlar ve o ışığı kaybetmemek adına her zaman bakımlı, kaliteli bir yaşam sürerler. Bunların gerçekleşmesi de hep paraya bakan durumlardır. Para sorunları çok fazla olmaz ama para ellerine geçtiği zaman da ilk olarak güzelliklerine harcarlar.

Terazi Olumlu Yanları: Dünyanın en sevimli ve sempatik insanlarıdır. İnsan ruhunu okşamayı, kompliman yapmayı çok iyi bilirler. Güzel sanatlara yeteneği en üst boyuttadır. Romantik, çekici ve zarif yapıları ile karşılarına çıkan insanları bir anda büyüleyip kendi yörüngelerine çekebilirler. Toplumda aklı başında, çekici diye sıfatlarla tanınırlar.

Terazi Olumsuz Yanları: Karasızlıkları ve alınganlıkları ile karşılarında ki insanı delirtebilirler. Hele ki kararsızlığı ilişkiniz hakkındaysa, hiç olmadık bir anda bu ilişki bitsin diyebilirler. Ya da çok alakasız bir konuyu kendine çekip, ondan sonra sizi yalvartana kadar küslük yapabilir. Hiç suçunuz olmadığı halde korkunç bir suçluluk duygusuna sizi itebilirler.

Terazi Burcu Aile Hayatı: Doğdukları andan itibaren ailenin hep minik peri kızları ya da prensleri olurlar. Büyüseler, kendileri anne, baba olsalar da bu sıfatları değişmez. Öyle sevimli ve sempatiktirler ki aileleri onlara başka gözle bakamaz. Ailede çok sevilen ve bir göz bebeği edasıyla saklanan özel insanlardır. Evlendikleri zaman eşleri de en az anne, babaları kadar itinalı ve özenli yaklaşırlar bu burcun insanına.

Terazi Burcu Aşk Hayatı: Aşk belki de en büyük handikaplarıdır. Çünkü güzelliklerinin ve yakışıklılıklarının çok farkında olmaları onlara hovarda bir ruh verir. Kısa sürede pek çok çiçekten bal almak isterler. Bağlılık onları bunaltır, özgür kişiliklerine zarar verir. Bundan dolayı bağlılıktan kaçarlar. En son raddeye gelene kadar bir ilişki evlilik sözünü ağzından duyamazsınız. Artık kaçacak yeri kalmayınca mecburen evlenirler. Evlenmek onları durultur. İyi bir anne baba ve eş olurlar.

Terazi Burcu Psikolojisi: Her zaman söylediğimiz gibi çok sevecen ve sıcak ruhlu insanlardır. Dünyaya da çok pozitif bakarlar. Pozitif enerjileri sayesinde depresyon gibi ruhsal hastalıklara pek yakalanmazlar. Fakat kendilerine olan özgüvenleri ve bazen de aldatabilir potansiyelleri ile hayatlarında ki insanı delirtebilirler.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir