Rune Falı Nedir?

Rune Falı ile ilgili olarak genel olarak bilgi vermek gerekirse bir tür gelecekten haber veren ve yorum yapılan bir fal türüdür. Rune’ların anlamları pek çok kez okunmalı, algılanmalı ve hatta göz önünde canlandırılmalıdır. Rune ile ilgili olarak ilk adım kaynak kitaplardan bilgi edinmek olurken, çeşitli ansiklopedilerden ve mitoloji hikayelerinden araştırma yapılarak bir Rune konsepti oluşturulabilir.

Fenu ile başlayıp, her gün bir tane Rune alın ve bu sıra ile de devam edin. Ayrıca Rune ile yakın olmak için avucunuzda tutmayı ve onunla ilişki kurmayı da unutmamalısınız. Avucunuzda Rune ile gözlerinizi kapatın ve hayale dalın. Bu esnada gözlerinizin önüne gelenleri de unutmadan yazarak kendinize özgü bir Rune yorum güncesi meydana getirebilirsiniz.

Bundan sonraki adım Tarot’u andırmaktadır. 9 tane Rune alın ve sonrasında da çalışmalara başlayın. Bunun için önce kartları karıştırın sonra da yüzleri kapalı olacak şekilde yere koyun ve ne çıkacağı üstüne tahminler yapın. Yanlış tahminleri doğrular ile karşılaştırın, farkları bulmaya başladığınızda başarı grafiğini de yükseltmiş olacaksınız.

Bazı Metodlar ile Rune Falı Nasıl Bakılır?

Tarih içinde bir takım metotlar izlemediği için bazıları tuğladan, bazıları da taş ya da tahtadan yapılmıştır. Günümüzde plastikten yapılmış olanları görsek bile tercihimiz doğal olandan yana olmalıdır. Rune falı bakarken, açılışı Tarot’u andırıyor olsa da devamında onun gibi düzenli bir çizgi üzerinde gitmekten ziyade karıştırarak atılır. Bazı kaynaklar Rune aynı Tarot gibi ters bir takım anlamlara sahip olacağını söyler ancak bu geleneksel bir durum değildir.

İnsanın kendi metodunu uygulaması her daim daha iyi sonuç verir fakat herkes bunu yapamaz bu durumun sebebi; Rune bir takım bilgi birikimine ve anlayışa sahip olmayı gerektirir. İlk başlarda küçük sayılı Rune ile başlayarak daha sonra büyük sayılara doğru gitmek daha mantıklı olacaktır.

Öncelikle fal bakacağınız yere koyu renk bir örtü serin ve bundan sonra da 3 ya da 4 tane Rune seçin ve aynı zamanda da falı bakmaya başlayın. Belli sayıdaki Rune’yi rastgele seçebilirsiniz veya seçtiriyorsanız eğer yüzleri dönük olarak dizin ve karşı tarafa çektirin.

Zaman geçtikçe 9 ve 12’li çalışmalara geçin. Bir diğer metot da siyah bir torbaya Rune’ları koyun ve tombala çekin ya da çektirin. Bu en doğru ve geçerli metottur. Tek soruları yanıtlamak için bir tek Rune yeterli olacaktır.

İlginizi Çekebilir: https://www.falbak.net/blog/en-dogru-yoga-zamani/

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir