Katina Falı Nedir? Nasıl Bakılır

Katina falı, 19. Yüzyıl dönemlerinden günümüze kadar gelmiştir. Peki burada ki en büyük nedenler ve insanların bu falı tercih etme sebebi nedir? Bugün biraz bu konulara eli almak istiyorum. Ve işlemiş olduğumuz konu üzerinde Katina falı nasıl bakılır? Bunu ele almak istiyorum. Tabi önceliğimiz kökenin amacını ele almak ve aşk konusuna değinmek olacaktır.

Çünkü bu tekniğin en önemli nedeni adından da anlaşılacağı gibi Katina Aşk Falı olarak anılır. Geçmişten günümüze uzanan bu yöntem için aklınız da olan tüm soruları cevaplamak istiyorum. Lütfen bu konuda sorularınızı yorum kısmından çekinmeden ekibimize iletiniz.

Katina Deste Falı Nedir?

Katina, genel olarak aşk hayatı ile ilgili yorumlama yaptığı için Aşk Falı olarak da bilinir. Ancak bu ikisi farklıdır. Benzerlik konusun da tarot kartları ile aynı desteye sahip olduklar için ve bakma yöntemi de neredeyse aynı olduğundan dolayı tarot falı gibi de düşünülebilir. Tarihten bu yana adının katina olması sebebi de İzmirli katina dan almış olmasıdır. Her ne kadar mitoloji olarak bir dayanağı olsa da bu türün çok da eski bir kökeni yoktur.

Kartlar da yer alan kişilerin ise bu olayları gerçekten yaşadığına inanılırken toplamda 65 destesi mevcuttur.  Farklı sembollere sahip olan katina da belirli sonuçlar alınırken aslında kişilerin istediği birçok hayvan sembolleri de yer almaktadır. Bu dönem de genel anlamda insanlar merak uyandırması sebebi ile oldukça merak sarmışlardır. Bu da Online Katina kelimesini de popüler kılmıştır.

Katina aşk falı açılımları nasıl olur

Aşk ikileminde kalmış insanlar, geleceğe dair merak duyulan faktörler ve dönem dönem yaşanılan psikolojik sorunların temelinde olan durumları keşfetmek ve bu sorunları gidermek anlamında insanlar bu yöntemi uygulamak istiyorlar. Tabi daha çok Ücretsiz Katina Falı baktırmak isteyenler için tercih edilen yöntemler de mevcuttur. Bugün bende nasıl ücretsiz yorum alabiliriz bu konuda sizlere destek olmak istiyorum.

Kaitna Haç Açılımı

Geleceğe dair sonuçların çıktığı bu açılımda iç dünyanız da yaşamış olduğunuz karamsarlıklara rağmen sizin için daha iyi çıkış rotaları oluşturmanızı sağlar. Bu konuda yetenekli olan falcılar sizin için beklenti oluşturan kişiler hakkında da yorumlama yapabilir. Ancak yukarı da da belirtmiş olduğum gibi, bu konuda kesinlikle tecrübesi olması gerekiyor.

Katina İlişki Açılımı

Sadece aşk değil, iş, arkadaşlık, aile gibi ilişkiler için de kullanılan ilişki açılımı, aklınızdaki kişi ile aranızdaki ilişkinin durumu hakkında bilgiler verir. İlişkiyi etkileyen üçüncü kişiler hakkında bilgiler de veren bu açılımda toplamda 7 kart açılır.

Katina Karar Açılımı

Kararsız kalınan ve seçim yapılması gereken durumlarda karar açılımı kullanılır. Karar açılımı, genel bir seçim sorusuna doğru cevap verilmesine yardımcı olur. Toplamda 7 kartın açıldığı bu açılımda, aşk hayatınızda seçim yapmanız gerektiğinde “Hangisi benim için daha iyi?” gibi soru sorup cevap alabilirsiniz.

Katina 3 Kart Açılımı

Bunun için Üç Kart Tarot seçeneği de kullanılabilir. Yöntemin asıl amacı, geçmiş, şimdi ve gelecek olarak bilinir. Bu konuda yorum almak isteyen kişiler genel olarak katina yöntemi ile yorum almak isterler. Bizim de sunmuş olduklarımız arasında yer aldığını belirtmek isterim.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir